Corupție în flagrant. O tânără cerut 5.000 de euro unei femei pentru a „aranja” să-i elibereze soțul din arest

0
Publicat:

O tânără a fost prinsă în flagrant, pe raza municipiului Arad, în timp ce pretindea 5.000 de euro de la o femeie pentru interveni pe lângă magistrați, pentru a-i elibera soțul din arest preventiv.

Femeia a pretins 5.000 de euro FOTO arhivă Adevărul
Femeia a pretins 5.000 de euro FOTO arhivă Adevărul

Este vorba despre o femeie în vârstă de 32 de ani, care a fost plasată sub măsura preventivă a arestului la domiciliu în urma realizării flagrantului.

În data de 23 aprilie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad împreună cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean – Serviciul de Investigații Criminale, Secția 2 Poliție Rurală Arad și Poliția orașului Nădlac au prins în flagrant, pe raza municipiului  Arad, o inculpată în vârstă de 32 de ani în timp ce pretindea suma de 5.000 de euro de la martora C.E., pentru a interveni pe lângă magistrați, în vederea eliberării din arest preventiv a soțului martorei”, a transmis Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Tot ei spun că în cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influență.

La propunerea procurorului, inculpata a fost arestată la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului  Arad. Urmărirea penală continuă” ,  a mai transmis Biroul de Informare și Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Alt caz

La sfârșitul anului trecut un bărbat a fost prins în flagrant când primea 15.000 de euro de la o persoană căreia îi promisese că poate interveni la judecători pentru o soluție favorabilă într-un dosar civil. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Atunci procurorii anticorupție notează în ordonanță că, în perioada septembrie - decembrie 2023, bărbatul ar fi pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 25.000 euro pentru a-și trafica presupusa influență pe care ar fi lăsat să se creadă că ar avea-o asupra unor judecători și că-i va determina pe aceștia să dispună o soluție favorabilă într-un dosar civil de care era interesat martorul.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite