Copiii de la casele de tip familial ale oraşului Sântana au fost sărbătoriţi cum se cuvine de ziua lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duminică a fost mare bucurie la Sântana
Duminică a fost mare bucurie la Sântana

Pentru ca micuţii de la casele de tip familial ale oraşului Sântana să nu simtă că nu sunt sărbătoriţi de ziua lor, Asociaţia Cetatea Voluntarilor, în parteneriat cu DGASPC Arad, Spitalul MedLife Genesys, Webasto şi Centrul Multifuncţional de Consiliere şi Educaţie, a organizat duminică 1 iunie un eveniment special pentru ei.

Amintim că în casele de tip familial ale oraşului Sântana sunt 130 de copii aflaţi sub ocrotirea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

„Atunci când ceilalţi copii sunt duşi de părinţii lor la festivităţi, evenimente şi spectacole organizate cu ocazia zilei dedicată lor, micuţii din centrele din Sântana sunt singuri şi nu au acelaşi prilej de bucurie ca şi colegii lor. În acest an însă ziua acestor copii a fost înfrumuseţată cu spectacole, dansuri, muzică, veselie, ateliere de creaţie, origami, face-painting, bucurie, personaje din poveşti şi zâmbete”, au spus oganizatorii evenimentului.
 

Vă mai recomandăm: Distracţie de „Ziua copilului”: edilul a transformat Primăria Botoşani în spaţiu de joacă pentru cei mici

Primarul Botoşaniului a organizat o petrecere de ”Ziua Copilului” chiar în sediul Primăriei. Instituţia a fost ornată cu baloane şi populată cu personaje din desene animate. Cei mici au fost  ”cinstiţi” cu suc şi dulciuri.

FOTO VIDEO  Copiii din Slatina au luat cu asalt centrul oraşului de ziua lor

Zarvă mare, duminică – 1 iunie, în centrul oraşului Slatina, acolo unde autorităţile locale au derulat o serie de concursuri dotate cu premii în cadrul unei manifestări organizată de Ziua Internaţională a Copilului. Sute de copiii au invadat esplanada din centrul urbei pentru a se înscrie la competiţiile primăriei - desene pe asfalt, puzzle, cross, streetball, alergări în sac etc. La final au fost oferite premii indispensabile oricărei copilării.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite