Autovehiculele abandonate vor fi scoase la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei anunţă că  în data de 22 septembrie 2014, de la  ora 9.00 la Biroul Ridicări Vehicule, Arad, Str. Dosoftei FN (Micălaca)  are loc licitaţia publică cu strigare pentru vânzarea autovehiculelor abandonate sau fără stăpân.

Este vorba despre autovehicule ridicate în baza Legii 421/2002, cu modificările şi completările ulterioare.
Autovehiculele pot fi văzute în intervalul  9 – 17 septembrie 2014 orele 8.00-17.00 şi în urma vizitei se va semna un proces verbal de inspecţie.

În vederea participării la licitaţie, cei interesaţi trebuie să prezinte cu cel mult 5 zile înaintea datei stabilite pentru ţinerea licitaţiei de vânzare a bunurilor: dovada plăţii garanţiei de participare în cuantum de 10% din preţul de pornire, eliberată de caseria Primăriei, B-dul Revoluţiei nr. 75, camera 6, sau constituită prin OP, copie de pe certificatul de înmatriculare la Registrul comerţului şi codul fiscal, pentru persoanele juridice sau actul de identitate pentru persoanele fizice.

În cazul în care bunurile nu se vând cu această ocazie, licitaţia se va relua la o dată ulterioară  care va fi anunţată pe site-ul Primăriei Arad.

Relaţii suplimentare referitoare la autovehicule şi la preţul de pornire a licitaţiei se pot obţine la telefon   0257 / 280097 (Birou Ridicări Vehicule), precum şi pe site-ul Primăriei Arad: www.primariaarad.ro.

Vă mai recomandăm: Domeniul public brăilean, eliberat de zeci de maşini abandonate

În primele şase luni ale anului în curs, Poliţia Locală Brăila a reuşit să elibereze domeniul public al municipiului de 81 de autovehicule abandonate. Toate aceste autovehicule nu mai aveau capacitatea, conform normelor legale, să circule pe drumurile publice.

Primăria scoate la vânzare maşinile abandonate sau parcate ilegal pe domeniul public
 

Şoferii din Râmnicu Vâlcea se vor gândi de două ori înainte să parcheze neregulamentar pe domeniul public. De câteva zile, autoturismele parcate ilegal sau abandonate pe străzi sunt ridicate şi depozitate lângă sediul societăţii  ETA, proprietarii fiind nevoiţi să achite un tarif de 120 de lei şi câte 20 de lei pentru fiecare zi de depozitare. În cazul în care nu vor fi revendicate, autovehiculele vor fi vândute la licitaţie.

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite