Domeniul public brăilean, eliberat de zeci de maşini abandonate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii locali au somat proprietarii să îşi ridice autovehiculele abandonate de pe domeniul public  FOTO Florentin Coman
Poliţiştii locali au somat proprietarii să îşi ridice autovehiculele abandonate de pe domeniul public  FOTO Florentin Coman

În primele şase luni ale anului în curs, Poliţia Locală Brăila a reuşit să elibereze domeniul public al municipiului de 81 de autovehicule abandonate. Toate aceste autovehicule nu mai aveau capacitatea, conform normelor legale, să circule pe drumurile publice.

Proprietarii maşinilor au fost somaţi să le ridice de pe domeniul public şi toţi s-au conformat. Poliţia Locală Brăila informează că, de la declanşarea acţiunii "Caroseria", în octombrie 2006, şi până la data de 31 decembrie 2013, pe raza municipiului au fost identificate 1.049 autovehicule abandonate sau fără stăpân. Proprietarii acestor maşini au fost somaţi, în condiţiile legii, să şi le ridice de pe domeniul public. Un număr de 1.029 de proprietari s-au conformat. Restul de 20 de autovehicule au intrat, conform legii, în proprietatea Unităţii Administrativ Teritoriale. Ulterior, s-a luat măsura ridicării şi valorificării lor în beneficiul comunităţii locale.

"Acţiunea va continua până la eliberarea totală a domeniului public de toate aceste autovehicule care nu mai corespund normelor de circulaţie", anunţă Poliţia Locală Brăila.

Citiţi şi

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite