Zi neagră pe şoselele din Teleorman. Un alt accident rutier s-a soldat cu trei morţi

0
0
Accidentul s-a soldat cu trei morţi                                                 FOTO: ISU Teleorman
Accidentul s-a soldat cu trei morţi                                                 FOTO: ISU Teleorman

Un alt accident rutier s-a produs sâmbătă, 6 iunie, pe DN 6, între localităţile Văceni şi Vităneşti. Din păcate, 3 persoane au murit. Într-o singură zi, în Teleorman au murit 5 oameni în două accidente rutiere.

Accidentul rutier s-a produs pe DN6 - E70, la kilometrul 78, între Văceni şi Vităneşti. Au fost implicate 4 autoturisme.

„Conducătorul unui autoturism ar fi ieşit din coloană şi a intrat în coliziune frontală cu o autospecială. În urma evenimentului a rezultat decesul a 3 persoane şi rănirea gravă a alteia”, transmite IPJ Teleorman.

În urma accidentului au rezultat 4 victime, dintre care 3 decedate. „Cele 3 victime decedate au fost încarcerate, ele fiind scoase cu ajutorul accesoriilor de pe autospeciala de descarcerare. Cea de a patra victimă, cu multiple traumatisme, însă conştientă şi cooperantă, a fost preluată de un echipaj medical şi transportata la UPU Alexandria”, informează ISU Teleorman.

Tot sâmbătă, un alt accident rutier grav s-a produs pe DN6 - km 119, pe raza municipiului Roşiori de Vede, judeţul Teleorman. Pe fondul unei depăşiri neregulamentare, două maşini s-au ciocnit, rezultând două persoane decedate.

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

Accident rutier grav la Roşiori de Vede. Două persoane au murit

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri