Accident rutier grav la Roşiori de Vede. Două persoane au murit

0
0
FOTO: IPJ Teleorman
FOTO: IPJ Teleorman

Două persoane au fost declarare decedate de către medicii ajunşi la faţa locului. Accidentul s-a produs sâmbătă, 6 iunie, pe DN6.

Un accident rutier grav s-a produs sâmbătă pe DN6 - km 119, pe raza municipiului Roşiori de Vede, judeţul Teleorman. 

„Două autoturisme au fost implicate. Din câte se pare, s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare. În urma impactului o persoană a decedat, iar alte două au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis iniţial IPJ Teleorman.

La faţa locului au ajuns salvatorii ISU din cadrul Detaşamentului Roşiori de Vede cu un modul de descarcerare, un ASAS şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

„Două persoane au fost declarate decedate, o persoană, conştientă şi stabilă, a fost transportată la UPU Alexandria de SMURD, iar o persoană, după ce a primit îngrijiri medicale la faţa locului, a refuzat transportul la spital”, spun cei de la ISU.

În urma accidentului, una dintre persoanele decedate a fost încarcerată, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru eliberarea din caroseria deformată.

Cercetările la faţa locului continuă.

Traficul a fost blocat mai multe zeci de minute pe ambele sensuri de circulaţie.

Pe aceeaşi temă:

Tragedia fără margini care a îndurerat un oraş întreg. Cazul morţii unor fete într-un accident rutier va fi cercetat din nou

Consiliul Judeţean Telorman, despre Insula Belina: „A revenit la stat după o întârziere nejustificată de 1 an şi jumătate”

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri