FOTO Vicepremierul Liviu Dragnea a venit la inundaţii cu cizme de firmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta şi Liviu Dragnea au vizitat astăzi satul inundat Beiu echipaţi corespunzător. În vreme ce premierul s-a mulţumit cu o pereche de cizme comună, Dragnea a ales să calce pe uliţele înămolite , încălţat cu o pereche de cizme de firmă.

Victor Ponta şi Liviu Dragnea şi-au făcut astăzi apariţia în satul Beiu, echipaţi corespunzător, în haine sport şi cizme de cauciuc. Angajaţii ISU Teleorman i-au aşteptat pe cei doi oficiali cu două perechi de cizme, chiar la intrare în cartierul inundat, pentru ca guvernanţii să nu se ude, în drumul lor către barcă. N-a fost nevoie însă de cizmele pompierilor, pentru că , atât premierul Victor Ponta, cât şi vicepremierul Liviu Dragnea au venit încălţaţi corespunzător. Spre deosebire de premierul Ponta care şi-a tras în picioare o pereche de cizme obişnuite, Dragnea a venit încălţat cu unele de fiţe.

Vicepremierul a purtat cizme kaki, cu talpă portocalie pe care se putea vedea eticheta şi însemnul firmei producătoare Orizo.

Orizo este o companie italiană specializată în produse de pescuit. O pereche de cizme marca Orizo, din cauciuc natural, costă peste 250 de lei. 

image

Guvernanţii veniţi în vizită la inundaţii au refuzat vestele de protecţie pregătite de angajaţii ISU Teleorman. Cei doi au trecut prin cartierele inundate cu barca, împinsă de şase pompieri.

image
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite