Două kilograme de mercur şi un pistol, descoperite în portbagajul unui bărbat din Băbăiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 21 de ani din Băbăiţa care avea în portbagajul maşinii o cantitate de două kilograme de mercur şi un pistol.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier,  au organizat şi executat o acţiune pe linia respectării prevederilor legale  privind  regimul armelor si muniţiilor pe raza  localităţilor Alexandria – Orbeasca. În cadrul controlului a fost oprit în trafic  un bărbat în vârstă  de 21 ani din comuna Băbăiţa, jud.Teleorman despre care existau date că doreşte să comercializeze ilegal un pistol.

Cu ocazia controlului efectuat în interiorul autoturismului, oamenii legii au depistat un pistol de cal.9 mm ascuns în cotiera banchetei spate, iar în portbagajul maşinii au mai fost găsite ascunse două recipiente din plastic ce conţineau cca.2 kg. de substanţă cu reflexii metalice ce pare a fi mercur.

Din declaraţiile celui în cauză a rezultat faptul că pistolul a fost cumpărat ilegal de pe internet iar din verificări a reieşit faptul că acesta nu este înscris în baza de date specifică. În ceea ce priveşte mercurul acesta a declarat că a fost găsit în curtea şcolii din comuna Băbăiţa şi intenţiona să îl comercializeze.

Bunurile găsite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar bărbatul este cercetat.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite