FOTO Caniculă în Craiova. Autorităţile locale şi oamenii legii au împărţit apă cetăţenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Dolj împreună cu Primăria Craiova s-au mobilizat în urma codului de caniculă anunţat de meteorologi, şi au împărţit apă cetăţenilor.

În prima etapă s-a trecut la distribuirea a 600 de sticle cu apă potabilă, în mai multe zone ale Craiovei. „Au fost amplasate trei corturi în zona centrală, mai exact în Piaţa Mihai  Viteazu, Piaţa Fraţii Buzeşti - Centrul Vechi şi Piaţa William Shakespeare , unde, în mai puţin de o oră, poliţiştii împreună cu reprezentanţii Primăriei au distribuit peste 600 sticle apă rece craiovenilor aflaţi în trecere. Totodată, poliţiştii de proximitate le-au oferit persoanelor întâlnite sfaturi şi recomandări pentru o vacanţă şi un trafic rutier în siguranţă, dar şi pentru pregătirea antivictimală a acestora“, a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

„Cea mai călduroasă zi“

Locuitorii oraşului au declarat că temperaturile au urcat astăzi în termoetru la 40 de grade Celsius. „Din punctul meu de vedere este cea mai călduroasă zi. Pot să spun că este o zi de foc. Bine că m-amrăcorit cu o sticlă de apă rece. Gestul oamenilor legii şi al autorităţilor locale este binevenit“, a spus Mihai Militaru.
 

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite