Direcţia Antifraudă de la Alexandria va fi condusă de comisarul Valentin Gabriel Cărbunaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Direcţia Antifraudă Alexandria s-a înfiinţat în urma reorganizării ANAF
Direcţia Antifraudă Alexandria s-a înfiinţat în urma reorganizării ANAF

Direcţia Regională Antifraudă Fiscală de la Alexandria va fi condusă de Gabriel Valentin Cărbunaru, cel care a deţinut funcţia de comisar general adjunct al Gărzii Financiare. Noul şef al instituţiei de la Alexandria este comisarul audiat de DNA în scandalul şantajului de la Antene.

Premierul Victor Ponta a numit mai mulţi inspectori generali adjuncţi antifraudă în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, potrivit unor decizii care a apărut, joi, în Monitorul Oficial. Direcţia Regională Antifraudă Fiscală de la Alexandria va fi condusă de Gabriel Valentin Cărbunaru, cel care a  deţinut până acum funcţia de comisar general adjunct al Gărzii Financiare.

Gabriel Valentin Cărbunaru  este comisarul de la Garda Financiară, audiat de DNA în dosarul privind santajul exercitat de directorul Antena Group, Sorin Alexăndrescu. În vara acestui an,  Gabriel Cărbunaru a dat explicaţii în faţa procurorilor DNA privind felul în care un contract dintre RCS&RDS şi firma SC Bodu SRL, aparţinând preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, a ajuns în posesia lui Sorin Alexandrescu, care l-ar fi  folosit apoi pentru a-l şantaja pe administratorul companiei de cablu, Ioan Bendei.

Prin decizia apărută ieri în Monitorul Oficial, alături de Gabriel Valentin Cărbunaru, au fost numiţi şi ceilalţi şapte şefi ai direcţiilor regionale anifraudă din ţară, stabilite la Bucureşti, Constanţa, Suceava, Târgu Jiu, Deva, Oradea şi Sibiu.

Direcţia Regională Antifraudă de la Alexandria s-a înfiinţat în urma reorganizării ANAF. Inspectorii antifraudă sunt foştii angajaţi de la Vamă şi Garda FInanciară. Insituţia nou-înfiinţată va sta cu ochii pe evazioniştii fiscali.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite