ALEGERI LOCALE 2012 Primăria Răsmireşti a fost câştigată de PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reluarea scrutinului în comuna Răsmireşti a schimbat rezultatul primului vot. Dacă pe 10 iunie candidatul USL reuşise să se impună la o diferenţă de doar 4 voturi, iată că în urma scrutinului de duminică  reprezentantul Alianţei pentru Teleorman (PDL-PNŢCD) a ieşit câştigător.

Candidatul Alianţei pentru Teleorman la primăria Răsmireşti, Stan Briceag este noul primar al localităţii. Acesta a reuşit să-şi devanseze principalul contracandidat cu doar 11 voturi.

Din cei 871 de cetăţeni cu drept de vot, pe 24 iunie la alegerea primarului s-au prezentat 650 de alegători, dintre ale căror voturi 639 au fost validate. Democrat-liberalul, Stan Briceag a adunat 236 de voturi în favoarea sa. Pe locul secund s-a plasat social-democratul, Ion Mulţescu, cu 11 voturi mai puţin. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat Laurenţiu Cazacu, de la PP-DD cu 174 de voturi.

După scrutinul din data de 10 iunie, reprezentanţii Alianţei pentru Teleorman au contestat rezultatul alegerilor din comuna Răsmireşti după ce candidatul lor a pierdut la doar patru voturi. Democrat liberalii au susţinut că în urna pentru primari erau 6 buletine în plus faţă de numărul de alegători prezenţi la urne. Mai precis, deşi votaseră 647 de persoane, s-au numărat 653 de buletine de vot, dintre care 633 erau valide, iar 20 au fost nule.
În aceste condiţii, conducerea Biroului Electoral Central a decis repetarea scrutinului electoral pentru funcţia de primar în comuna Răzmireşti.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite