Un bărbat care a încercat să-şi ucidă soţia şi fiica, trimis în judecată. Cum s-au salvat cele două femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul riscă peste 10 ani de închisoare. Foto arhivă Adevărul
Bărbatul riscă peste 10 ani de închisoare. Foto arhivă Adevărul

Un bărbat din Sebeş, judeţul Alba, care a încercat să-şi omoare soţia şi fiica a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor.

Agresiunea şocantă a avut loc în seara zilei de 30 decembrie 2021. Mircea Horhat, în vârstă de 44 de ani, avea ordin de restricţie pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 1 octombrie 2021.

Printr-o decizie a Judecătoriei Sebeş, Mircea Horhat avea interdicţie să se apropie de soţie şi cei trei copii ai săi şi a fost evacuat din locuinţa familiei pentru o perioadă de 6 luni ca urmare a comportamentului agresiv asupra membrilor familiei sale.

În seara zilei de 30 decembrie, acesta a revenit în locuinţa familiei şi le-a atacat cu un cuţit pe soţia de 34 de ani şi fiica în vârstă de 16 ani. Cele două au fost rănite grav şi au fost transportate la spital. Mama şi fiica s-au luptat pentru viaţa lor astfel încât şi bărbatul a fost rănit, tot cu un obiect ascuţit.

”În fapt, la data de 30.12.2021, în jurul orelor 19,35, încălcând ordinul de protecţie emis de Judecătoria Sebeş, inculpatul a pătruns prin efracţie în locuinţa soţiei şi fiicei sale din municipiul Sebeş, acesta fiind înarmat cu un cuţit. 

În altercaţia iscată, inculpatul i-a aplicat soţiei lovituri cu cuţitul în zona spatelui, cauzându-i leziuni care i-au pus acesteia viaţa în primejdie şi care au necesitat pentru vindecare 25-30 zile de îngrijiri medicale.

Întrucât fiica celor doi soţi a intervenit în altercaţie, i-a aplicat şi acesteia o lovitură cu cuţitul în antebraţul drept, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale. Bărbatul a suferit leziuni care necesită pentru vindecare 35-40 zile de îngrijiri medicale, în urma ripostei victimelor şi a încercării acestora de a-l imobiliza”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Agresorul a primit mandatul de arest pentru infracţiunea de tentativă de omor fiind internat în spital, acesta fiind pus în aplicare la momentul la care a fost externat.

Vă mai recomadăm:

   

Maşină cu tineri ucraineni refugiaţi, oprită în trafic de poliţişti români. Gestul emoţionant care a urmat

 

Refugiaţi ucraineni aflaţi în trenuri, aşteptaţi de români cu apă şi alimente în gări din Transilvania FOTO

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite