Omul lui Dan Barna, ales preşedinte al USR Alba. Favoritul lui Cioloş s-a clasat pe locul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beniamin Todosiu
Beniamin Todosiu

Deputatul Beniamin Todosiu, susţinător al lui Dan Barna, a fost ales preşedintele filialei USR Alba, în urma conferinţei judeţene de alegeri interne desfăşurată duminică.

Alegerile s-au desfăşurat la sediul partidului din Alba Iulia, unde au fost amenajate 10 cabine de vot pentru cei aproximativ 150 de delegaţi. Aceştia au votat toate organismele de conducere ale partidului pentru următorii doi ani.

Pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene Alba USR, contracandidatul lui Beniamin Todosiu (deputat şi fost preşedinte al USR Alba) a fost Mihail David (fost preşedinte PLUS Alba) şi Cezar Popa Drăguş.

Înainte de alegeri, Beniamin Todosiu şi Mihail David au avut mai multe neînţelegeri legate de administraţia locală şi de numirile politice în funcţiile alocate USR PLUS. 

Scandalul a răbufnit la Alba Iulia, unde doi consilieri PLUS au votat alături de PNL pentru adoptarea unui proiectul de hotărâre care l-a mandatat pe primarul Gabriel Pleşa (USR) să semneze noul contract cu STP, contract de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate. Pleşa ar fi dorit să întrerupă contractul cu STP şi să aducă un nou operator de transport. În final, contractul a fost prelungit.

Dan Barna şi Dacian Cioloş candidează pentru preşedinţia USR PLUS la nivel naţional. În noul context, voturile delegaţilor din Alba ar urma să fie pentru Dan Barna.

Vă recomandăm să mai citiţi:

În cinci case izolate din Apuseni s-a aprins becul pentru prima dată FOTO

Moarte stupidă la 22 de ani. Cum s-a transformat o joacă într-o tragedie. Prietenii sunt devastaţi

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite