Investiţii în 2013 la Spitalul Judeţean Alba: secţii reabilitate, aparatură nouă şi funcţionalizarea heliportului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Alba continuă demersurile pentru susţinerea investiţiilor la Spitalul Judeţean. Preşedintele instituţiei, Ion Dumitrel, a participat laşedinţa consiliului de administraţie, în cadrul căreia a discutat cu medicii şi cu conducerea unităţii medicale programul de investiţii pentru anul 2013.

Cele mai importante investiţii care se vor realiza în 2013 se referă la: reabilitarea secţiilor de psihiatrie, boli infecţioase, chirurgie-urologie şi radiologie, reparaţii la secţiile de diabet, endoscopie şi bronhoscopie şi, respectiv achiziţionarea de aparatură nouă pentru secţia de radiologie.

Tot în 2013 se doreşte cumpărarea unui aparat electroencefalograf nou, începerea lucrărilor la extinderea secţiei de primiri urgenţe, precum şi funcţionalizarea heliportului care va permite aterizarea în condiţii foarte bune a elicopterelor pentru cazurile dificile.

Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba

„Am reanalizat cu conducerea Spitalului Judeţean investiţiile pe care le avem programate pentru acest an la capitolul sănătate. Chiar dacă nu ne aşteptăm la un sprijin financiar din partea Ministetului Sănătăţii, trebuie să ne descurcăm cumva şi să facem aceste investiţii de care cetăţenii au nevoie. De când am preluat administrarea spitalului am reuşit să îmbunătăţim calitatea serviciilor, să aducem apartură nouă şi să modernizăm unele dintre secţii”, a declarat Ion Dumitrel (foto).

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite