Interlopi din dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“, condamnaţi la închisoare cu executare pentru şantaj şi lipsire de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interlopii sunt judecaţi şi în lotul ”Prostituate pentru VIP-uri”
Interlopii sunt judecaţi şi în lotul ”Prostituate pentru VIP-uri”

Doi interlopi din Alba au fost condamnat la închisoare cu executare într-un dosar în care au fost acuzaţi de şantaj şi lipsire de libertate în mod ilegal. Cei doi sunt judecaţi pentru constituire grup infracţional organizat în cauza ”Prostituate pentru VIP-uri”, unde au primit în primă instanţă 8 ani, respectiv 7 ani după gratii.

Cei doi interlopi care se întorc la închisoare după cinci ani de la momentul în care au scăpat de arest preventiv în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri” sunt Şchiop Teodor Victor, zis şi ”Puşcărie” şi Suciu (fost Roşca) Ioan Nicolae. 

Primul dintre aceştia a primit trei ani de închisoare cu executare, iar al doilea a fost condamnat la 4 ani după gratii. ”Puşcărie” a fost acuzat de şantaj şi lipsire de libertate în mod ilegal, în timp ce al doilea inculpat a fost judecat pentru complicitate la tâlhărie calificată, şantaj şi lipsire de libertate în mod ilegal. 

Alături de aceştia au mai primit condamnări penale şi două femei, dintre care una apare drept victimă (prostituată) în cauza ”Prostituate pentru VIP-uri”. Este vorba despre Roşu Andreea Laura, minoră la data faptei, condamnată la măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. A doua inculpată, Roşu Alexandra Sidonia, a primit 2 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de 3 ani pentru infracţiunea de tâlhărie calificată. Dosarul a fost trimis în judecată în ianuarie 2014 şi a fost finalizat la Curtea de Apel Alba Iulia în 19 octombrie 2016.  

Faptele sunt similare cu o parte dintre cele pentru care au fost condamnaţi cei doi interlopi în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”. Una dintre cele două părţi vătămate apare cu acelaşi statut şi în cauza de criminalitate organizată. Instanţa de fond a decis că victima trebuie să primească daune morale de 10.000 de lei de la cei doi interlopi.

”Puşcărie” a mai fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă, după ce în calitate de agent de pază a băutut, împreună cu un coleg, mai mulţi tineri care au provocat scandal într-un local din Alba Iulia. 

Citiţi şi:

 

Au luat credite ilegale pe numele a 20 de angajaţi cu adeverinţe false. După 10 ani a venit nota de plată: condamnare la închisoare

 

Cum a fost scăpat de conflict de interese penal un primar de la ţară. Motivarea ridicolă ar putea ajunge studiu de caz

 

Criminalul din Cugir, trimis în judecată. Bărbatul şi-a înjunghiat fosta concubină şi pe tatăl acesteia, care a murit la spital

 

Trei tineri arestaţi preventiv la Alba Iulia pentru 17 furturi din maşini. Prejudiciul depăşeşte 40.000 de lei

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite