Bucurie la PSD Alba pentru scorul naţional, aşteptări rezervate şi optimism pentru rezultatul din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderii PSD Alba, optimişti după primele rezultate
Liderii PSD Alba, optimişti după primele rezultate

Reprezentanţii PSD Alba au primit cu bucurie primele rezultate ale alegerilor pentru Parlament şi şi-au manifestat optimismul că vor obţine un scor electoral bun şi la nivelul judeţului.

Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba, a declarat că este optimist cu privire la faptul că partidul său ar putea obţine un scor bun şi la Alba, în ciuda faptului că a participat la cea mai ”complicată campanie electorală de până acum”. Candidatul la Senat, Daniel Breaz, a avansat un procent de 37%.

”Eu spun că în urma acestor alegeri PSD a obţinut un rezultat foarte bun. Suntem un partid aproape de oameni, care a avut grijă de populaţia României, fie tineri, fie vârstnici”, a spus Daniel Breaz.

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a precizat că rezultatele pe ţară sunt meritate, precizând că programul PSD este unul bun şi în folosul tuturor românilor. Acesta a spus că în Alba se aşteaptă la un scor bun, iar semnalele din judeţ sunt încurajatoare. Social-democraţii speră la doi deputaţi şi un senator.

Primarul din Ciugud, Gheorghe Damian, care ocupă locul trei la Camera Deputaţilor, spune că scorul bun al PSD de la nivel naţional este rezultatul unei campanii axate pe o guvernare sănătoasă.

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a mai declarat că se va efectua o numărătoare paralelă a voturilor, urmând să aibă nişte rezultate estimative la primele ore ale dimineţii.

Citiţi şi:

Mircea Hava, liderul PNL Alba: ”Dezastrul nostru este în Bucureşti. Nu putem noi din Transilvania să îi ridicăm”

Votanţi din satele îmbătrânite din Podişul Secaşelor: „Cei care nu merg la vot fac aia mai mare prostie. Du-te la vot şi alege pe cine vrei!”

Cum se văd alegerile într-un sat din Alba, prin vocea unui agricultor cu 40 de vite în ogradă: „De ce să aleagă alţii, să alegem noi că de-aia avem dreptul“

Alegeri generale 2016. Prezenţa la vot în judeţul Alba

11 partide au depus liste în Alba pentru alegerile parlamentare. Cine sunt şi ce profesii au cei 96 de candidaţi

 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite