Alunecare de teren în Apuseni. DN 75, blocat în urma căderilor de pietre de pe un versant VIDEO

0
Publicat:

Drumul Național DN 75, în zona localității Valea Lupșii, comuna Lupșa, județul Alba, este blocat ca urmare a unei alunecări de teren, provocată de versantul destabilizat de ploi.

Drumul național a fost blocat în urma alunecării de teren FOTO ziarulunirea.ro
Drumul național a fost blocat în urma alunecării de teren FOTO ziarulunirea.ro

Potrivit martorilor de la fața locului continuă să cadă bolovani de pe dealul care străjuiește drumul. DN 75 este singura cale de legătură între localitățile de pe cursul Arieșului inferior cu orașul Câmpeni și celelalte localități din zona Țării Moților, în Munții Apuseni.

La fața locului muncitorii de Secția Drumuri Naționale, Districtul Câmpeni, acționează pentru deblocarea șoselei, însă căderile de piatră îngreunează munca drumarilor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza căderilor de pietre de pe versanți, circulația este închisă pe DN 75 Câmpeni – Baia de Arieș, pe raza localității Valea Lupșii, județul Alba. Situația este evaluată la fața locului pentru a se stabili dacă traficul poate fi reluat în condiții de siguranță după degajarea părții carosabile.

Sursa citată a precizat că situaţia este evaluată la faţa locului pentru a se stabili dacă traficul poate fi reluat în condiţii de siguranţă după degajarea părţii carosabile.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite