Adolescent înjunghiat cu un cuţit la Alba Iulia de doi tineri care au vrut să îi fure bicicleta UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia cerecetează agresiunea asupra tânărului de 16 ani
Poliţia cerecetează agresiunea asupra tânărului de 16 ani

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Alba Iulia a fost înjunghiat sâmbătă seara, în plină stradă. Doi minori au încercat să îl deposedeze de bicicletă. Băiatul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia cu răni în zona lombară.

UPDATE Cei doi minori din Alba Iulia, suspecţi în cazul adolescentului înjunghiat în plină stradă, pentru că nu a vrut să le dea bicicleta au ajuns după gratii. Aceşti au fost reţinuţi de poliţişti şi sunt prezentaţi magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Reamintim că sâmbătă seara un adolescent de 16 ani din Alba Iulia a fost lovit cu un cuţit în zona lombară, după ce a fost acostat de doi minori – unul de 16 ani, altul de 17 ani – care au vrut să-i fure bicicleta.

Potrivit IPJ Alba incidentul s-a petrecut sâmbătă, 13 august, în jurul orei 22.00, în zona Bulevardului Transilvaniei din muncipiul Alba Iulia. Minorul ar fi fost înjunghiat după ce i-ar fi împiedicat pe cei doi agresori în vârstă de 16 respectiv 17 ani să îi ia bicicleta. După ce l-au lovit cu un cuţit, cei doi au fugit, însă au fost identificaţi ulterior, la incident fiind prezenţi şi martori. Primul a fost prins sâmbătă seara, iar al doilea (minorul de 17 ani), duminică dimineaţa.

Potrivit IPJ Alba incidentul s-a petrecut sâmbătă, 13 august, în jurul orei 22.00, în zona Bulevardului Transilvaniei din muncipiul Alba Iulia. Minorul ar fi fost înjunghiat după ce i-ar fi împiedicat pe cei doi agresori în vârstă de 16 respectiv 17 ani să îi ia bicicleta.

După ce l-au lovit cu un cuţit, cei doi au fugit, însă au fost identificaţi ulterior, la incident fiind prezenţi şi martori. Primul a fost prins sâmbătă seara, iar al doilea (minorul de 17 ani), duminică dimineaţa.

Potrivit primelor informaţii oferite de IPJ Alba, se pare că viaţa băiatului care a fost înjunghiat nu a fost pusă în pericol, starea lui fiind stabilă.

Agresorii ar fi doi minori, cu vârste de 16, respectiv 17 ani. Aceştia au fost identificaţi, iar în momentul de faţă se află la audieri la Poliţia municipiului Alba Iulia. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie şi vătămare corporală,  ancheta fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite