Femeie de 42 de ani din Aiud decedată după ce a fost lovită de o creangă într-un parc. Poliţia a demarat o anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Aiud au demarat o anchetă după ce o femeie în vârstă de 42 de ani a murit la spital după ce a fost lovită de o creangă ce a căzut dintr-un copac. Incidentul a avut loc în urmă cu aproape 2 săptămâni, femeia ajungând în comă la spital.

Femeia din Aiud care a ajuns în stare gravă la spital după ce creanga unui copac s-a prăbuşit peste aceasta, în timp ce se afla în Parcul Municipal, a pierdut lupta pentru viaţă.

Accidentul s-a petrecut săptămâna trecută, la Aiud şi a  fost adus în atenţia comunităţii de consilierul local independent Ionela Danciu. Potrivit acesteia, joi, 4 august, o femeie care făcea sport pe unul dintre aparatele de fitness montate în parcul municipal a ajuns la spital, în comă, după ce creanga unui copac s-a prăbuşit peste ea. Din ce a spus Ionela Danciu, aiudeanca a fost ulterior transportată cu elicopterul SMURD, pentru îngrijiri de specialitate la o clinică din alt judeţ.

Femeia lovită era profesoară şi făcea sport la unul dintre aparatele de fitness montate în parc, de către primărie, când o creangă grea de castan s-a desprins şi a căzut peste aceasta. În zonă se aflau mai multe persoane, dar acestea au apucat să se ferească. Martorii au sunat la numărul de urgenţă 112, iar victima a fost transportată la spitalul municipal Aiud, în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral, cu semne de fractură de bază de craniu.

A fost transferată la Spitalul din Alba Iulia, iar mai apoi la Sibiu, unde din nefericire a pierdut lupta pentru viaţă. Avea 42 de ani şi era profesoară. Reprezentanţii Primăriei din Aiud au închis parcul şi au toaletat copacii care prezentau un pericol pentru populaţie. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de accident.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite