Moshocicliştii împart cadouri copiilor instituţionalizaţi. Vino şi ajută-i să construiască km de zâmbete!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Moş Crăciunii motociclişti dau startul unei noi ediţii de strângere şi împărţire de daruri pentru copiii proveniţi din medii defavorizate, între 6-14 decembrie, la punctele de colectare din Centrul Vechi, parcul Cişmigiu şi la concertul umanitar din Tunes Pub, din data de 11.

Scopul campaniei începută  în 2008 este de a colecta donaţii constând în jucării, haine, cărţi, dulciuri şi fructe pentru copiii instituţionalizaţi din ţară, dar şi pentru cei care provin din familii cu posibilităţi reduse.

Program de colectare a darurilor:

          - 6-7 decembrie, orele 12.00-16.00: Centrul Vechi (lângă Banca Naţională Română) şi în Cişmigiu (intrarea  principală – bvd. Elisabeta)

          - 11 decembrie, ora 20.00: Concert umanitar, prezentat de Cristian Hrubaru, cu Les Ex, Dekadens, Cats in the rain şi The Citisens, la Tunes Pub (Centrul Vechi, str. Gabroveni nr. 16) – intrarea se face pe bază de donaţie

          - 13-14 decembrie, orele 12.00-16.00: Centrul Vechi (lângă Banca Naţională Română) şi în Cişmigiu (intrarea  principală – bvd. Elisabeta).


      

image

Pentru a crea o atmosferă în spiritul sărbătorilor de iarnă, „ajutoarele lui Moş Crăciun” se adună în grupuri mari şi îşi împodobesc motocicletele, se deghizează în crăciunei şi crăciuniţe, reni şi spiriduşi, împart bomboane copiilor şi îi invită să facă fotografii alături de ei, pe motociclete. 

Pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc să sprijine campania, însă nu au posibilitatea să ajungă la punctele de colectare sau la concert, Moshocicliştii pot fi contactaţi la următoarele numere de telefon: 0737 522 633 - Alina, 0733 193 319 - Roxana.

Pentru detalii suplimentare puteţi accesa paginile evenimentului:

https://www.facebook.com/pages/Moshociclistii/275365919175913?fref=ts

https://moshociclistii.wordpress.com

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite