Cum sărbătoresc românii Ziua Femeii: concerte, spectacole interzise minorilor şi piese de teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În marile oraşe ale ţării, Ziua Femeii este marcată prin spectacole, concerte sau expoziţii. Doamnele şi domnişoarele sunt invitate în cluburi, iar principala atracţie sunt concertele marilor artişti şi spectacolele striptease.

Ziua Femeii la Satu Mare: baie nocturnă şi showuri incendiare 

Proprietarii de restaurant sau cluburi organizează o serie de evenimente dedicate doamnelor şi domnişoarelor din Satu Mare, de Ziua Femeii. De la petreceri incendiare, defilări de modă sau concerte mai sobre cu muzică clasică, până la băile nocturne de la Aquastar.

De 8 Martie se poate opta pentru o petrecere cu stil, la Vila Poesis, unde manechinii agenţiei Trust Models vor prezenta în premiera cele mai noi ţinute destinate tinerilor, creaţii ale casei de moda INEDIT. Iar pentru al treilea an consecutiv, magazinul NINA vă v-a delecta cu cele mai frumoase şi provocatoare lenjerii intime. La final organizatorii au pregatit şi o mică surpriză: body paint show. Evenimentul are loc vineri, 7 martie, iar meniul este 50 lei/persoană.

Bucureşti: piese de teatru şi concerte

Mai multe evenimente dedicate Zilei Femeii vor fi organizate în Capitală în acest weekend. Printre acţiunile dedicate doamnelor şi domnişoarelor se numără un concert susţinut de Ştefan Bănică Jr., dar şi mai multe piese de teatru.

Ştefan Banică Jr. susţine pentru al patrulea an consecutiv un concert acustic la Circ & Variete Globus. Astfel, pe 7 si 8 Martie, de la ora 19.30, sub numele „Love Songs”, artistul le dedică doamnelor şi domnişoarelor cele mai frumoase melodii de dragoste lansate de-a lungul carierei sale, în varianta lor acustică.

Alba Iulia: concerte, prezentări de modă şi spectacole de striptease

Ziua Internaţională a Femeii” este sărbătorită în aproape toate localurile din Alba Iulia. Oferta cuprinde concerte, prezentări de modă, spectacole de striptease cu bărbaţi şi un târg al mirilor.

Vineri 7 martie, celebra trupa de  striptease masculin „Flamingo Boys” revine în Club Stage cu un spectacol de zile mari. Cornel Păsat şi băieţii din trupa sa au pregătit un show incendiar de care se vor putea bucura toate reprezentantele sexului frumos din Alba Iulia. În acelaşi club, sâmbătă are loc un super show de saxofon live alături de Lory Sax – The men with the sax.

Baia Mare: petreceri incendiare

Majoritatea localurilor din Baia Mare au pregătit diverse evenimente menite să binedispună doamnele şi domnişoarele. Fie că este vorba de concerte, spectacole dedicate celor cu vârsta de pe 18 ani sau petreceri, reprezentantele sexului frumos vor avea de unde alege unde să petreacă de Ziua Internaţională a Femeii.

Oferte din cele mai diverse, destinate în special doamnelor şi domnişoarelor vor avea loc, în Baia Mare, cu ocazia zilei de 8 Martie. Mystique Pub va invita la un show incendiar „Angels and Devils”. Intrarea va fi gratuită, iar Dj Maauro va fi responsabil să creeze atmosfera de sărbătoare.

Ploieşti: striptease masculin şi meniuri speciale

Restaurantele, cluburile şi pub-urile din Ploieşti au pregătit doamnelor şi domnişoarelor care vor petrece seara de 8 Martie în oraş foarte multe surprize. Din “meniul” serii nu lipsesc numerele de striptease masculine, preparate rare şi muzica pentru toate gusturile.

Pentru cele mai îndrăzneţe dintre petrecăreţe, numerele de striptease masculin vor fi exact ingredientul care va face din seara de 8 Martie una specială.

Trupe de băieţi şi show-uri incendiare fac parte din oferta mai multor restaurante şi cluburi care organizează petreceri de 8 Martie. Astfel, Regina Zorilor, Vigo Hotel, City Pub Ploieşti sau Regina Nopţii Păuleşti au programate numere de striptease masculin. 

Reşiţa: Dorina Vasilashko, capul de afiş al petrecerilor 

De la Moullin Rouge la Reşiţa, celebra Dorina Vasilashko este capul de afiş al petrecerilor din Reşiţa organizate cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii.

La Hotel Rogge din Reşiţa a ajuns direct de la Moullin Rouge Dorina Vasilashko & The Band, pentru un concert de excepţie dedicat tuturor doamenlor şi domnişoarelor, recital ce va avea loc în avans, vineri seara, 7 martie, de la ora 19. 

Călăraşi: concert Direcţia 5

Săptămâna dedicată doamnelor şi domnişoarelor care a început la Călăraşi, luni, 3 martie, se încheie sâmbătă, cu un concert exploziv. Direcţia 5 vine să cânte pentru toate femeile care iubesc muzica bună, în Club Bizzare, chiar de ziua lor, de 8 Martie.

Organizatorii promit un spectacol de excepţie şi multe surprize pentru publicul feminin. Ca să fie în formă maximă pentru show-ul celor de la Direcţia 5, vineri, 7 martie, începând cu ora 21.00, are loc petrecerea Dance Feelings la Creme Caffe

Turnu-Severin: spectacol folcloric

Cu ocazia Zilei de 8 Martie, Primăria municipiului Drobet Turnu Severin împreună cu Casa de Cultură Teodor Costescu organizează vineri un spectacol la Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin.

Sub sloganul „Flori, cântece şi voie bună!”, Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin va organiza vineri un spectacol închinat femeii, susţinut de Ansamblul profesionist Doina Gorjului. Spectacolul începe la ora 18,00, iar intrarea este gratuită.

Sibiu: concert Holograf

Doamnele şi domnişoarele au parte de o ofertă variată de petreceri de ziua lor, la Sibiu. Evenimentele sunt pentru toate gusturile şi vârstele, de la concerte în mall sau cluburi la teatru şi vizite gratuite la muzee.

În 8 Martie, începand cu ora 17.00, doamnele şi domnisoarele vor avea parte de răsfăţ la Shopping City Sibiu. Ele vor putea admira noile colecţii primăvară - vară într-o prezentare de modă inedită, oferită de brandurile prezente în Shopping City Sibiu: Poema, Steilmann, C&A, Iunia, Helene, Takko, Sonia, FanyLux, Eponge, Lashez, Pret a Porter, Bossini, Kenvelo, Lee Cooper, Cindy, Deichmann, Reno, Humanic, Stone Creek, Otter si Amely. 

Cei mai norocoşi vor pleca acasă cu premii instant oferite la concursurile moderate de invitatul surpriză Cătălin Dezbracatu. Ziua Femeii, va fi completă cu un mega concert oferit de Holograf, la care intrarea este liberă.

Cluj: o încercare de intrare în Cartea Recordurilor şi multe petreceri

Ziua Femeii se anunţă plină de evenimente la Cluj. Pe lângă invitaţia făcută de Iulius Mall de a participa la încercarea de a intra în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe femei care se rujează simultan, clujencele au parte de petreceri variate organizate special pentru ele.

Iulius Mall Cluj le oferă doamnelor şi domnişoarelor un cadou  special pentru a le sărbători de ziua lor: ocazia  de a participa la încercarea oficială Guinness World Records pentru cele mai multe femei care se rujează simultan. 

Buzău: concert Ştefan Stan

Cluburile şi restaurantele din Buzău se întrec, pe 8 Martie, în programe speciale dedicate femeilor. Dacă numele interpreţilor de muzică uşoară diferă de la un afiş la altul, numerele de striptease masculin vor fi elementul comun al tuturor petrecerilor din oraş.

Cântăreţi locali sau celebri, striperi care mai de care mai arătoşi şi meniuri culinare variate sunt ”ingredientele” cu care restauranele şi cluburile din Buzău încearcă sâmbătă să îşi atragă cât mai multe cliente, de Ziua Femeii.

Brăila: teatru pentru doamne şi donişoare

Teatrul „Maria Filotti”, în colaborare cu Primăriile Brăila şi Făurei, le oferă doamnelor şi domnişoarelor posibilitatea de a viziona spectacole teatrale, în zilele de vineri, 7 martie, şi sâmbătă, 8 martie.

Pentru vineri, de la ora 18.00, în Sala Mare, sunt programate "Reflexii Muzicale", cu actriţa Wanessa Radu şi Cornel Cristei la pian, după care se va juca spectacolul "Visul unei nopţi de gală", acompaniament şi text Cornel Cristei, regia Radu Nichifor. Acest spectacol este cedat Primăriei Brăila, cei interesaţi putând intra la evenimente doar cu invitaţii speciale de la această instituţie.

Focşani: cluburile vor fi pline

Party incediar la Club Zet Focşani, cu ocazia zilei de 8 Martie. Proprietarii clubului s-au gândit să ofere tuturor doamnelor şi domnişoarelor un cadou începând cu ora 23.00.De bună dispoziţie se ocupa invitaţii speciali M.C.Dan Fintescu & D.J.Olix.

Arad: concert Anda Adam

Galleria Arad sărbătoreşte Ziua Femeii împreună cu Anda Adam. Astfel, sâmbătă, 8 Martie de la ora 19.00, artista va susţine un concert special pentru doamnele şi domnişoarele din Arad, la Scena Talentelor de la etajul II al mall-ului.

Organizatorii spun că intrarea la concert este gratuită pentru „toţi cei care iubesc femeia”.  

La acest material au participat Cristina Răduţă, Cristina Cîcău, Dorin Ţimonea, Cosmin Carp, Dana Mihai, Cristian Franţ, Ionela Stănilă, Corina Macavei, Ramona Găină, Remus Florescu, Iulian Bunilă, Florentin Coman, Borcea Ştefan, Untaru Claudia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite