Ziua femeii la Cluj: o încercare de intrare în Cartea Recordurilor şi multe petreceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Femeii se anunţă plină de evenimente la Cluj. Pe lângă invitaţia făcută de Iulius Mall de a participa la încercarea de a intra în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe femei care se rujează simultan, clujencele au parte de petreceri variate organizate special pentru ele.

Iulius Mall Cluj le oferă doamnelor şi domnişoarelor un cadou  special pentru a le sărbători de ziua lor: ocazia  de a participa la încercarea oficială Guinness World Records pentru cele mai multe femei care se rujează simultan. Evenimentul are loc sâmbătă, 8 martie, începând cu ora 18.00. Rujurile  vor fi oferite tuturor participantelor de o companie internaţională, prezentă în peste 100 de ţări, cu mai mult de 6 milioane de reprezentanţi. Doamnele şi domnişoarele  vor trebui să se rujeze timp de 1 minut, simultan, pentru a stabili recordul. Evenimentul  va beneficia de prezenţa unui reprezentant oficial al Guinness World Records. Cel care se va ocupa de buna dispoziţie a publicului va fi îndrăgitul prezentator Cătălin Măruţă, în timp ce darul muzical special va fi oferit de trupa Vama.  Recordul actual este deţinut de Ésika, un brand sud-american de cosmetice, care a reunit 1.002 consultanţi în centrul comercial Tamanaco din Caracas, Venezuela, pe 19 august 2012.

Program special la Grupul Janis

Grupul Janis a pregătit un program special de 8 martie în cluburile My Way şi Janis! Astfel, vineri, 7 MARTIE, sunt programate două petreceri. Prima începe de la ora 17:00 (10 lei Doamnele, 20 Domnii) şi pe lângă showul COVER & KARAOKE al trupei JOVIALII, la petrecere se poate servi masa la bufetul suedez "all you can eat", (opţional  - 28 lei); Petrecerea de la 23.00 începe tot cu o sesiune de COVER & KARAOKE al trupei JOVIALII. (23:00, 15/25 lei. Dupa ora 02:00 Intrarea este 10/20 lei). Sâmbătă, 8 MARTIE,în My Way vă aşteaptă alte două petreceri COVER & KARAOKE cu trupa ZOOM-Z. Prima începe de la ora 17:00,  intrarea este 15/25 lei, plus bufet suedez "all you can eat", opţional la 28 de  lei; A doua petrecere începe de la ora 23:00 (20/30 lei - cu loc la masa, respectiv 15/25 fără loc. Dupa ora 02:00 intrarea este 10/20 lei). La JANIS & STUF, pe 8 Martie, se organizează PROUD MARY Party, intrarea fiind liberă pentru fete între 23:00 şi 01:00. 

Petreceri pe alese


Ziua Femeii se sărbătoreşte şi la Crush Wine Bar, pe 8 martie de la 17:00, femeile benefiiciind de un pahar gratuit de vin. Şi la Opera Plaza se organizează sâmbãtã, 8 martie 2014, 19:00. „De 8 Martie surprinde-ţi iubita sau vino să petreci o seară a fetelor de neuitat cu muzică live, quiz, bufet delicios, premii şi surprize la ora 19:00”, ne îndeamnă organizatorii. Pentru 89 de lei, restaurantul Opera Plaza oferă băuturi, un bufet de gustări şi salate, un preparat de bază (la alegere) şi un desert delicios. 

Bistro 28 vă aşteaptă de la 20:00 cu un „Saxophone & Piano Concert”, intrarea fiind liberă.

Şcoala de dans Bailarte vă invită un „Women’s Day Salsa Party by BAILArte”, 

sâmbãtã, de la 22.30. Intrarea este 15 lei pentru care beneficiaţi de open bar care include vin alb/rosu/roze, bere, apa plata/minerala, sucuri, energizant. 

Citeşte şi 

Ştefan Bănică sărbătoreşte Ziua Femeii, cu două concerte la Circul Globus

„Femeia, eterna poveste“, concert jazz   de 8 Martie. Ce spectacole ne pregătesc teatrele bucureştene de Ziua Femeii

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite