Cele mai interesante petreceri de 8 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la Moullin Rouge la Reşiţa, celebra Dorina Vasilashko este capul de afiş al petrecerilor din Reşiţa organizate cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii

La Hotel Rogge din Reşiţa a ajuns direct de la Moullin Rouge Dorina Vasilashko & The Band, pentru un concert de excepţie dedicat tuturor doamenlor şi domnişoarelor, recital ce va avea loc în avans, vineri seara, 7 martie, de la ora 19. 

Pentru doamnele şi domnişoarele mai îndrăzneţe Office Club organizează sâmbătă un party cu streaptease masculin, până la ora 1,00 noaptea intrarea în club fiind permisă numai femeilor. Şi la Gallery Club & Pub vor concerta de 8 martie Gabriel Burduja şi Ginko Band, aşa că cei care vor prefera să-l reasculte pe celbrul concurent de la „Vocea României“ sunt aşteptaţi în Moroasa, doamnele şi domnişoarele fiind cadorisite şi cu un cocktail sau fresh de fructe. Dacă vă place muzica live, atunci puteţi alege concertul Cristi Iakab & The Road Band la Parallel Jam sau, ceva mai soft şi cu multe surprize la Clubul Bamboo, ambele petreceri fiind programate în această seară.

Nici petrecerile cu muzică populară nu lipsesc, la Club 2 Go cântând Formaţia Fraţii Miloş & Lorena Pela, sau la Italianul, Unicat, Duet sau Europa, unde muzica populară va da tonul distracţiei.

La Bocşa municipalitatea le-a pregătit localnicelor o petrecere de neuitat la Casa de Cultură, manifestarea fiind deschisă la ora 18 cu un concert de muzică clasică, apoi un recital live al lui Cristi Iakab & The Road Band.

CITEŞTE ŞI:

 GALERIE FOTO Artista Catherine Nelson îmbină pictura cu fotografia şi reuşeşte să creeze lumi încă nedescoperite

FOTO Cum se reciclează sticlele de whiskey. O clujeancă le vopseşte şi le transformă în ca

Moulin Rouge se mută în Club Puff Ploieşti

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite