Cele mai haioase mesaje de Sfântul Nicolae. „Suntem pe drum, pregătește vinul, țuica, berea”

0
Publicat:

Considerat ocrotitorul copiilor, Sfântul Nicolae este sărbătorit atât de Biserica Ortodoxă Română, cât și de cea Romano-Catolică pe 6 decembrie.

Ghetuțe de Moș Nicolae FOTO Shutterstock
Ghetuțe de Moș Nicolae FOTO Shutterstock

Sfântul Nicolae, ziua care marchează începutul sărbătorilor de iarnă, este una dintre cele mai așteptate de către copii, dar nu numai. Se știe că Sfântul Nicolae este protectorul celor săraci, al copiilor, al marinarilor şi al victimelor judecaţilor nedrepte, fiind venerat în întreaga lume.

Este ziua în care oamenii își vor trimite mesaje între ei, mai ales că 800.000 de români sărbătoresc în această zi onomastica.

Adevărul vă propune o serie de mesaje hazlii, cu care vă puteți surprinde apropiații și cunoscuții în această zi de mare sărbătoare.

Este noaptea lui Moș Nicolae, așa că pregătește-ți ghetuțele şi… spalăți-le măcar de data asta!

- L-am trimis aseară pe moș la tine, să-ți sufle în ureche fericirea…. şi numai alături de mine o vei avea, pentru că așa era pachetul complet!

- Sper că moșul va fi darnic cu tine anul acesta şi îți va aduce… perechea dorită!

- Moșuleț, dacă las mai multe ghete primesc mai mulți bani?

- Surpriză! Anul acesta Moș Nicolae nu ţi-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet rătăcit şi singur, ce așteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald.

- Chiar trebuie să-ţi pregătești ghetuțele, acum nu mai ai nicio scuză!

- Moș Nicolae să iți umple cizmulițele doar cu bucurii, noroc şi succese!

- Lustruieşte-ţi ghetele şi după… mergi la culcare! Nu contează că ești singura… Moș Nicolae va veni şi îți va pune în ghetuțe doar zâmbete şi voie bună… să le împarți apoi în stânga şi în dreapta. Şi eu o să vreau un zâmbet! Să-mi păstrezi unul!

- Dacă tu ai încăpea într-o ghetuță şi copilașul nostru scump în altă ghetuță, tot ce aş avea nevoie pe lumea asta ar fi o pereche de ghetuțe… Vă iubesc!

- Să fii cuminte că poate se întoarce Sfântul Nicolae din drum!

- Moșul m-a lăsat în ghetele tale. Crezi în dragostea la prima vedere sau trebuie să plec și să mă găsești sub brad?

- Nicule, pregătește berea, vinul și țuica. Suntem pe drum, venim spre tine. E prea târziu să stingi lumina și televizorul, deja suntem în fața blocului/casei! La mulți ani, Nicule!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite