Asociația OR pentru Educație, Cultură, Dezvoltare a oferit daruri persoanelor aflate în situații dificile

0
Publicat:

Peste 400 de persoane aflate în situații dificile au primit daruri din partea Asociației OR pentru Educație, Cultură, Dezvoltare, în cadrul proiectului „Lumina care ne unește – Sărbători împreună”.

Cadou
Proiectul se derulează pană sâmbătă, 7 ianuarie 2023. Foto: Arhivă

Proiectul a debutat, joi, 15 decembrie și are ca beneficiari peste 400 de persoane care se află în situații dificile. Darurile acordate, printre care alimente, pături, lenjerie, jucării, cărti, dulciuri și produse de igienă, au ajuns la persoanele care aveau nevoie de ajutor. Acesta se derulează pană sâmbătă, 7 ianuarie 2023. 

Între Hanuka și Crăciun, Asociația OR pentru Educație, Cultură, Dezvoltare s-a deplasat în județul Botoșani, în comunități etnice, în spitale: în București, la copiii de la Spitalul „Marie Curie”, în școli și  parohii. 

Lumina care ne Unește se adresează oamenilor cărora dorim să le redăm speranța și încrederea în bine, fără a ține cont de confesiunea lor”, se arată în comunicatul de presă al Asociației. 

De asemenea, Asociația va merge, în următoarele zile, cu daruri în comunități, spitale și familii. 

Proiectul Lumina care ne unește – Sărbători împreună - face parte din strategia Asociației OR (Ebr. – Lumină) de promovare a dialogului intercultural, interetnic si interconfesional, ca formă de cunoaștere și ajutor”, conform Asociației. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite