Moş Crăciun a venit la copiii din blocul devastat de incendiu de la Constanţa. „Am pierdut tot, dar suntem în viaţă! Este cel mai important cadou!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daruri de Moş Crăciun pentru copiii din blocul devastat de incendiu de la Constanţa Sursa Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi Constanţa
Daruri de Moş Crăciun pentru copiii din blocul devastat de incendiu de la Constanţa Sursa Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi Constanţa

Copiii din blocul devastat de incendiu la Constanţa au primit daruri de la Moşul adus de militari veterani. Ei au vrut să aline sufletele celor mici care au trecut prin spaima unui pericol de moarte, la o vârstă aşa fragedă.

Copiii rămaşi fără locuinţe chiar în prag de Sărbători au avut bucuria venirii lui Moş Crăciun, după trauma din noaptea incendiului de la 16 decembrie. Ironic, tocmai nişte copii au pus focul, în miez de noapte, la blocul nou construit. Cel mai mare dintre cei doi, un băiat de 15 ani, a fost arestat pentru fapta comisă, care se putea solda cu moartea a sute de oameni. 

„Acum o săptămână, în miez de noapte, viaţa noastră s-a schimbat radical… Acum o săptămână ne culcam liniştiţi gândindu-ne fiecare, la sărbătorile ce urmează să vină. Nimeni nu avea să presimtă ce urma să ni se intample! În doar cateva clipe… 250 de suflete… au rămas fără locuinţe, autoturisme şi bunuri! Trauma suferită îşi va lăsa amprenta pentru mult timp în sufletele noastre.

Anul acesta sărbătorile nu vor mai fi aşa cum le ştiam. Suntem însă recunoscători că suntem în viaţă, teferi şi nevătămaţi! Poate că acesta este cel mai important cadou de Crăciun pe care puteam să îl primim!”, au transmis reprezentanţii asociaţiei într-un mesaj emoţionant transmis mai departe de Primăria Constanţa.

„Împreună am reuşim să aducem zâmbete pe chipurile a 70 de copii din familiile ale căror locuinţe au ars în incendiul de acum câteva zile, din Constanţa. La iniţiativa Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi Sucursala Constanţa, am reuşit încă odată, să împlinim dorinţe!

Suntem recunoscători colaboratorilor noştri care au făcut posibil acest eveniment: Primaria Constanta, Gruparea mobilă de jandarmi Constanţa, Direcţia generală de asistenţă socială şi protecţie a copilului, Asociaţia de proprietari Prelungirea Sg. Nicolae Grindeanu nr. 6, dar şi prin bunăvoinţa sponsorilor: Banca pentru alimente Constanţa, Dobrogea S.A. şi Blavit distribuţie. 

Îi mulţumim Moşului! Mulţumim tuturor pentru susţinere!“, a transmis Cristian Crăciun, liderul asociaţiei din Constanţa. 

Daruri de Moş Crăciun pentru copiii din blocul devastat de incendiu de la Constanţa Sursa Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi Constanţa

Sursa Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi Constanţa

„În continuare, îi putem ajuta pe oamenii atât de greu încercaţi să revină la o viaţă normală. Primăria Constanţa a pus la dispoziţie un spaţiu în Pavilionul Expoziţional (bulevardul Mamaia, nr.331 A) unde pot fi lăsate donaţii pentru cei 250 de oameni, adulţi şi copii, afectaţi. Asociaţia de proprietari a deschis un cont bancar pentru familiile afectate de incendiu. Datele contului bancar sunt următoarele: Nr. cont: RO77BTRLRONCRT0525818102 RON, Titular: Asociaţia de proprietari Prel. Sergent Nicolae Grindeanu nr.6, Contul este deschis la Banca Transilvania“, a amintit Primăria Constanţa. 

Pe aceeaşi temă: 

Solidaritate cu victimele incendiului de la Constanţa. Oamenii îşi pun casele la dispoziţia sinistraţilor 

Câteva familii sinistrate în incendiul devastator de la Constanţa s-au mutat în locuinţele oferite de Primărie. Copiii care au dat foc aruncă vina unul pe altul

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite