Se modernizează modul de decontare a serviciilor medicale

0
Publicat:

Casa Națională de Asigurări de Sănătate anunță că se va moderniza și optimiza modul în care se realizează contractarea și decontarea serviciilor medicale în toate domeniile de asistență medicală.

Sedința CNAS pentru modernizarea și digitalizarea sistemului de sanatate  - Foto Facebook
Sedința CNAS pentru modernizarea și digitalizarea sistemului de sanatate - Foto Facebook

Reprezentanții Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) au transmis că a fost stabilită înființarea a două grupuri de lucru care vor elabora proceduri unitare pentru toate casele județene de asigurări de sănătate. 

Uniformitate și claritate în aplicarea legislației peste tot în țară și față de toți asigurații și furnizorii de servicii medicale garantează un acces mai echitabil la servicii medicale în toate regiunile țării. Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ către modernizarea și digitalizarea sistemului nostru de sănătate. Vrem să creăm un mediu în care toți cetățenii să aibă acces mai echitabil la servicii medicale, iar aceste proceduri unitare vor servi ca fundament pentru un sistem medical mai eficient și mai transparent. Suntem hotărâți să aducem îmbunătățiri semnificative în domeniul asigurărilor sociale de sănătate și să creăm un sistem care să ofere servicii de cea mai înaltă calitate", a subliniat dr. Andrei Baciu, președintele  CNAS.  

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite