Medicover: Ecografia abdominala

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ecografia abdominala
Ecografia abdominala

Ecografia abdominala este metoda imagistica bazata pe ultrasunete care evidentiaza viscerele abdominale oferind informatii morfologice ( structurale ) si functionale, in timp real.

Ecografia este o metoda   rapida, repetitiva, neinvaziva, lipsita de efecte adverse (fara radiatii ionizante, fara toxicitate renala) cu aplicatii in diagnostic, monitorizarea evolutiei din diverse afectiuni, medicina interventionala – punctii dirijate in scop diagnostic si terapeutic.

Limitele ecografiei si acuratetea diagnosticului depind in mare masura de performanta sistemului ultrasonografic utilizat. Prin achizitia si implementarea sistemului de ultrasunete Philips iU22 cu tehnologie XMATRIX  in Centrul de Diagnostic Avansat,  Clinica MEDICOVER  ofera noi posibilitati, revolutionare, de diagnostic imagistic pacientilor sai .

Dincolo de rezolutia conferita de sectiuni extrem de fine, aparatul realizeaza cu o singura sonda imagini 2D, 3D sau 4D, imagini simultane in 2 planuri diferite cat si imagini volumetrice de reconstructie multiplanara cu aplicatii in cardiologie, obstetrica-ginecologie, ecografia vaselor, medicina interventionala si  imagistica generala.

Articol complet


 

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite