Articol publicitar

Mamografia și ecografia

Publicat:

Mamografia și ecografia sunt două tehnici de examinare complet diferită. Ambele metode contribuie la examinarea sânului într-o măsură mai mare sau mai mică, în funcție de foarte multe caracteristici, ale formațiunii tumorale, ale pacientei. În general, mamografia, este o metodă care folosește radiația X, iar ecografia o metodă de investigare care utilizează ultrasunetele. Cele două metode se completează și nu se înlocuiesc una pe cealaltă.  

imagine generala san jpg

Fiecare are avantaje și dezavantaje, indicații și contraindicații. Nu există o metodă mai bună sau mai proastă, numai una utilă într-o anumită situație sau inutilizabilă conform situației.. Informează-te!

Programează-te pentru un test gratuit de depistare a cancerului de sân!

Mai multe informații găsiți pe site-ul proiectului www.pentrutine.eu, accesând pagina de Facebook „Pentru Tine sau la TelVerde (număr gratuit) 0800 410 020

Proiect „Creșterea capacităţii instituţionale și a competenţelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân” Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. Contract de finanţare nr. POCU/259/4/9/120799 și implementat de Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.

Cancerul de sân depistat la timp poate fi vindecat!

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite