„Doctorul“ pe care-l porţi mereu cu tine: telefonul inteligent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acum sunt disponibile şi în România tensiometrul, glucometrul şi cântarul wireless, dispozitive care, conectate la telefonul mobil, îţi monitorizează eficient starea de sănătate.


Noile tehnologii ne expun unei varietăţi de riscuri pentru sănătate şi tot ele ne şi ajută să depistăm din timp problemele, astfel încât să mergem la medic şi să beneficiem rapid de tratamente eficiente. 

Dispozitivele medicale wireless prin Bluetooth, pentru dispozitive Apple sau pentru sistemul de operare Android integrează tehnologia de ultimă generaţie şi contribuie semnificativ la uşurarea monitorizării stădii de sănătate. Monitorizarea stării de sănătate poate fi făcută oricând şi oriunde, rezultatele testelor şi rapoartele putând fi trimise direct prin e-mail medicului, fără a mai fi necesare deplasări dese la cabinetul medical pentru un control amplu. Pentru medici, dispozitivele funcţionează ca o metodă extrem de utilă ce face orice investigaţie, mai rapidă şi mai eficientă.

image

Astfel, prin iHealth România, posesorii de portabile Apple sau cu Android pot achiziţiona: glucometre wireless care se conectează la telefonul mobil la preţuri între 270 şi 290 de lei, pulsoximetru (dispozitiv care măsoară pulsul şi saturaţia în oxigen a sângelui) cu 300 de lei, dispozitiv wireless pentru monitorizarea tensiunii arteriale la încheietura mâinii cu 328 sau cu 400 de lei, cântar wireless pentru analiza compoziţiei corpului cu 500 de lei. De asemenea, îţi poţi monitoriza activitatea fizică, numărul de paşi făcuţi şi somnul cu 269 de lei. Sau îţi poţi monitoriza tot timpul bebeluşul cu dispozitivul iBaby Monitor, la preţul de 600 de lei. 

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite