Punctele de trecere a frontierei cu Ungaria și Bulgaria, sufocate de trafic. Cât au șoferii de așteptat

0
Publicat:

Toate punctele de trecere a frontierei cu Ungaria sunt aglomerate, joi după-amiază. Șoferii așteaptă la graniță și 110 minute. Coloane de autoturisme s-au format şi la ieşirea către Bulgaria prin vama Giurgiu, relatează News.ro, conform Digi24

Șir de mașini așteptând la vamă
Punctele de frontieră cu Ungaria și Bulgaria, extrem de aglomerate. Foto: Inquam Fotos

Pe graniţa de vest sunt coloane de autoturisme la toate punctele de trecere a frontierei către Ungaria, conform aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră.

Joi după-amiază, cel mai aglomerat dintre acestea este cel de la Salonta, unde timpul de aşteptare pentru realizarea formalităţilor vamale pentru cei care ies din ţară cu autoturismul este de 110 minute, în timp ce la Săcuieni se aşteaptă 100 de minute. La Borş I şi Borş II timpul de aşteptare este de 90 de minute, la Nădlac I, Nădlac II, Urziceni se aşteaptă o oră pentru trecerea graniţei. În celelalte puncte a trecere a frontierei cu Ungaria se aşteaptă între jumătate de oră şi o oră. Joi după-amiază s-a aglomerat şi vama Giurgiu, la ieşirea spre Bulgaria, unde autoturismele aşteaptă pentru intrarea în ţara vecină, în medie, o oră.

Știri InternePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite