Vlad Voiculescu, la DNA: „Mi-a făcut plăcere să explic mai multe despre modul în care s-a făcut acreditarea centrului de transplant de la Sfânta Maria”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat că a fost citat şi a mers, marţi, la DNA, pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul deschis ca urma a plângerii făcute de managerul Spitalului „Sfânta Maria” din Capitală, Narcis Copcă, împotriva sa.

„Am fost citat, şi astăzi am mers la DNA.Ca martor. Dosarul este cel deschis în urma plângerii penale de anul trecut făcută împotriva mea de distinsul domn manager Copcă. Faptul că am fost citat ca #martor, cred că spune ceva despre cât de serioase sunt acuzaţiile distinsului domn. #Profesionalism. Asta poţi cu uşurinţă să observi la procurorii DNA. #Dadaism. Asta poţi cu uşurinţă observa în plângerea penală întocmită de domnul manager de spital Copcă, în stilul caracteristic. După închiderea dosarului, îmi va face o deosebită plăcere să vă prezint această capodoperă literară", a scris, marţi, pe pagina sa de Facebook, Vlad Voiculescu.

Fostul ministru a ataşat şi o fotografie cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi managerul Spitalului Sfânta Maria, Narcis Copcă, precizând că „poate vă amintiţi cum cei doi din fotografie strigau în gura mare la televizor acum un an că eu blochez transplantul pulmonar la Sf. Maria, că am interese (acţiuni chiar!) la AKH şi că transplantul pulmonar ar trebui să se facă «mâine dimineaţă»! Ştiţi câte transplanturi s-au făcut de «mâine dimineaţă» până în zilele noastre, nu-i aşa? Aţi ghicit: zero". 

image

„Recunosc că mi-a făcut plăcere să explic procurorilor mai multe despre modul în care s-a făcut acreditarea centrului de transplant pulmonar de la Sfânta Maria, despre discuţiile cu oamenii din domeniul acesta, dar şi despre cum se petrec lucrurile în general în transplant în România! Am lăsat şi ceva frumos în scris, scripta manent. Urmăriţi aşadar ce se întâmplă în transplant... în spitale şi în dosare! O să (continue să) fie interesant! După ce aţi citit cele de mai sus, imaginaţi-vă pentru o clipă că într-un fel sau altul, cariera procurorilor ar putea fi decisă de oameni precum domnul Iordache, domnul Tudorel Toader, domnul Liviu Dragnea sau domnul Calin Popescu Tăriceanu. Dacă vă este greu să vă imaginaţi, sigur găsiţi nişte filme româneşti despre justiţia partidului dinainte de 1989", a concluzionat Vlad Voiculescu.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite