Dealerul lui Vlad Pascu a devastat, noaptea trecută, farmacia Spitalului Floreasca | FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dealerul de droguri al lui Vlad Pascu, tânărul care a spulberat un grup de studenți cu mașina în Vama Veche, a spart noaptea trecută farmacia Spitalului Floreasca.

Tudor Duma a fost audiat azi la DIICOT Foto Inquam Photos
Tudor Duma a fost audiat azi la DIICOT Foto Inquam Photos

Tudor Duma, zis Maru, este prieten apropiat al lui Vlad Pascu si furnizorul de droguri al acestuia. La momentul spargerii, în jurul orei 4.00 a.m. acesta era beat și drogat. O recunoaște chiar el într-un filmuleț pus pe Facebook. 

Băi, sunt rupt în gură deja. Sunt şi beat. M-am strecurat în Spitalul Floreasca (…) Aţi înteles. Ce medicamente fur şi eu de aici? Ia, ce-i asta oare?”, a povestit el în filmare.

„În această dimineață, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către reprezentanți ai unei unități medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de distrugere.  La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au relaționat cu apelantul, acesta sesizând faptul că, în cursul nopții, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituției, în zona administrativă (depozitul farmaceutic) unde s-a semnat cu un marker pe fișete, uși, precum și pe alte bunuri din incintă”, arată Poliția Capitalei într-un comunicat. Mai exact, după ce a devastat farmacia, Maru s-a semnat „Tudor” cu un marker peste tot pe unde a apucat.

Ulterior, la plecare, a sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol. 

Locuința lui Maru a fost percheziționată în această dimineață de polițiști și procurori, aici fiind găsit un adevărat arsenal.

Ce spun reprezentanții spitalului

Astăzi dimineaţă, când lucrătorii Serviciului Administrativ au venit la serviciu, au constatat că zona administrativă fusese vandalizată, în sensul că s-au inscripţionat pereţi cu graffiti se forţaseră nişte uşi. A fost sesizată imediat Poliţia. Lucrătorii Serviciului s-au prezentat imediat. Au început să desfăşoare activitatea specifică. După ce a apărut postarea aceea pe mediile de socializare, cercetările s-au extins către zona de farmacie, laborator de anatomie patologică, pentru că există suspiciuni serioase că este vorba de aceeaşi persoană care a vandalizat atât zona de serviciu administrativ, cât şi zona de farmacie”, a declarat purtătorul de cuvând al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița.

Bogdan Opriţa a menţionat că Maru nu a putut intra în depozitul farmaciei spitalului şi că ar fi luat soluţii perfuzabile. El a reușit să pătrundă în spital pe ușa de acces pentru public. „El nu a putut să intre în depozitul de medicamente al farmaciei, a intrat numai în depozitul de seruri de unde a sustras acele bidoane de soluţii perfuzabile. Nu a intrat prin camera de gardă, a intrat printr-o o altă intrare a spitalului, cel mai probabil intrarea care este pentru aparţinători”, a mai afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite