VIDEO Fratele băiatului mort după ce a fost muşcat de câini, consiliat psihologic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Audierile în cazul copilului de patru mort mort după ce a fost muşcat de câini, continuă FOTO Adevărul
Audierile în cazul copilului de patru mort mort după ce a fost muşcat de câini, continuă FOTO Adevărul

Fratele de şase ani al băieţelului care a murit la începutul lunii după ce a fost muşcat de câini este consiliat de psihologi. Acest lucru fost precizat de Aurica Anghel, bunica băiatului, după ce a fost audiată, vineri, la Parchetul General.

UPDATE Aurica Anghel, bunica lui Ionuţ, s-a prezentat la sediul Parchetului General împreuna cu avocatul familiei, unde a stat aproape o oră de vorbă cu procurorii.

La ieşirea de la audieri, femeia a declarat că a dat toate informaţiile cerute de procurori pentru derularea anchetei.

De asemenea, aceasta a precizat că îşi reproşează fiecare secundă în care cei doi nepoţi au fost departe de ea în Parcul Tei. 

Aceasta a mai adăugat că fiul de şase ani, care a supravieţuit după ce a fost muşcat de câini, este consultat psihologic.

Femeia a fost audiată de procurori pentru a se afla ce s-a întâmplat în ziua tragediei şi le va declara anchetatorilor cum băiatul de patru ani şi fratele său, de şase ani, au rămas nesupravegheaţi pentru aproximativ 20 de minute.

Copil de patru ani, mort după ce a fost muşcat de câini

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit pe 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi, după cum declara pe 3 septembrie medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML).

Procurorii fac cercetări privind împrejurările în care a murit Ionuţ Anghel şi verifică dacă au fost respectate dispoziţiile OUG 155/2001 privind programul de gestionare a câinilor fără stăpân.

Parchetul General anunţa că dosarul privind uciderea de către câini maidanezi a lui Ionuţ Anghel este în faza actelor premergătoare.

Procurorii le-au audiat, pe 6 septembrie, pe Carmen Secăreanu, preşedinta Asociaţiei Caleidoscop, şi pe Lavinia Mirela Nica, fost voluntar al Asociaţiei Caleidoscop, care în 2008 a semnat, în numele ONG-ului, pentru adoptarea unuia dintre câinii care l-au omorât pe Ionuţ Anghel.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite