Mort de beat, un șofer român a adormit la volan după ce a provocat un accident în Belgia

0
Publicat:

Un șofer român a scăpat ca prin minune cu doar câteva leziuni minore în urma unui accident petrecut sâmbătă, 9 septembrie, în Belgia. Bărbatul se îndrepta spre orașul Anvers, când nu a mai putut stăpâni vehiculul. Ulterior, a intrat cu mașina într-un parapet și s-a răsturnat.

Șoferul s-a ridicat cu greu în picioare. Foto: Arhivă
Șoferul s-a ridicat cu greu în picioare. Foto: Arhivă

Conform Ziare.com, autoritățile belgiene au fost înștiințate sâmbătă dimineața, 9 septembrie, în jurul orei 3.30, că un eveniment rutier s-a produs pe autostrada E17, în apropierea orașului Lokeren. 

La fața locului au sosit polițiștii și pompierii, care l-au scos pe român din vehiculul avariat. Însă, spre surprinderea lor, bărbatul a fost găsit dormind, purtând centura de siguranță. 

Mai mult decât atât, potrivit sursei citate, șoferul s-a ridicat destul de greu în picioare, fiindcă se afla în stare avansată de ebrietate. 

Apoi, acesta a fost transportat la spital, unde s-a stabilit că a scăpat doar cu câteva răni minore. Evenimentul rutier pe care l-a produs a îngreunat traficul rutier preț de câteva ore, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal și urmează să răspundă pentru fapta săvârșită. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite