Dispariție misterioasă a unui român, în Franța. Bărbatul e de negăsit din ziua în care a ajuns la noul angajator

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 54 ani, din localitatea olteană Iancu Jianu, a dispărut în urmă cu două zile într-un oraș din Franța, unde ajunsese la muncă. Membrii familiei nu mai știu unde să-l caute.

Ion Idita a dispărut cu două zile în urmă, în Franța Sursa FOTO: IPJ Olt
Ion Idita a dispărut cu două zile în urmă, în Franța Sursa FOTO: IPJ Olt

Bărbatul a plecat la muncă în Franța împreună cu o femeie, care este fiica sa. Din informațiile oferite de femeie, bărbatul ar fi ajuns la angajatorul din Franța, și-ar fi luat locuința în primire, după care acesta ar fi plecat să facă mai multe cumpărături necesare, la un magazin din zonă. De atunci ar fi de negăsit. Fiica sa și angajatorul sunt cei care au sesizat dispariția bărbatului.

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din comuna Iancu Jianu, județul Olt, care a dispărut în data de 9 septembrie 2023, în timp ce se afla în localitatea Reims, din Franța.

La data de 11 septembrie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat de către o femeie din comuna Iancu Jianu, din județul Olt, cu privire la faptul că tatăl său, IDITA ION, în vârstă de 54 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliu, în ziua de 7 septembrie 2023, la muncă în localitatea Reims, din Franța. La data de 9 septembrie 2023, acesta ar fi mers la un lanț comercial, în localitatea Reims, din Franța, pentru a face cumpărături și nu a mai revenit la adresa unde se afla cazat”, au comunicat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Bărbatul ar fi plecat din locuință fără telefonul mobil, astfel că nu există nicio modalitate de a fi contactat. Conform anumitor informații, Ion Idita a mai lucrat în Franța.

Semnalmentele bărbatului căutat sunt: înălţime 1,70 metri, păr grizonat, ochi verzi.

„Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta la momentul dispariției. Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112”, mai precizează polițiștii din Olt.

Rudele bărbatului au anunțat și organele legii din Franța.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite