Un român angajat în Germania a fost salvat de șeful său de la închisoare. Patronul i-a plătit pe loc o amendă

0
Publicat:

Un român de 33 de ani a fost arestat de Poliția federală din Germania la granița germano-olandeză, însă a scăpat de arest pentru că șeful său i-a achitat amenda.

Românul a scăpat de arest Foto: Inspectoratului Federal de Poliție Bad Bentheim
Românul a scăpat de arest Foto: Inspectoratului Federal de Poliție Bad Bentheim

Potrivit Inspectoratului Federal de Poliție Bad Bentheim, o patrulă a poliției federale a oprit și verificat o mașină înmatriculată în România, pe A30, în parcarea Waldseite Süd, în cadrul operațiunilor de supraveghere a frontierei, după ce mașina a intrat pe teritoriul Germaniei din Olanda.

La verificarea datelor personale ale pasagerului în vârstă de 33 de ani, oficialii au constatat că justiția îl caută pe bărbatul cu mandat de arestare. Dintr-o condamnare pentru conducere fără permis a mai trebuit să plătească o amendă de 600 de euro sau să execute o pedeapsă substitutivă de închisoare de 15 zile.

Pentru că cetățeanul român în vârstă de 33 de ani nu avea suficienți bani, i-a cerut rapid ajutor șefului său din regiunea Tecklenburger Land. S-a urcat în mașină și a venit la secția de poliție federală.

Cu sprijinul financiar din partea angajatorului său, tânărul de 33 de ani a putut plăti amenda și s-a scutit astfel de o pedeapsă cu închisoarea“, au transmis polițiștii germani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite