Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, petreceri alături de Gabriela Firea și Ligia Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit Fanatik, ministrul Familiei, Gabriela Firea, consiliera Ligia Gheorghe și patronul azilelor groazei, Ștefan Godei, apar împreună în mai multe fotografii postate pe rețelele de socializare încă din 2014, mai ales la petrecerile organizate de Ligia Gheorghe cu ocazia zilei sale de naștere.

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Gabriela Firea nu ar fi avut o legătură doar de colegialitate cu cei doi angajați, consilera Ligia Gheroghe și șoferul Ștefan Godei. Potrivit Fanatik, Cei trei apar împreună în mai multe fotografii postate pe rețelele de socializare încă din 2014, mai ales la petrecerile organizate de Ligia Gheorghe cu ocazia zilei sale de naștere. 

Potrivit sursei citate, prima poză în care sunt surprinși împreună este momentul unor declarații de presă făcute de ministrul Gabriela Firea. În imagine apare și Ștefan Godei, patronul a două dintre centrele vizate de ancheta DIICOT. 

De altfel, cei trei apar în mai multe imagini împreună, fiind la petrecerile organizate de Ligia Gheorghe, fostă vicepreședinte a asociației care deținea două dintre azilele groazei, cu ocazia zilei sale de naștere, pe 24 mai, iar Ștefan Godei ar apărea și într-o poză făcută la botezul fiului ministrului Familiei

Ligia Gheorghe a fost consilieră a Gabrielei Firea atunci când aceasta a fost senator, în perioada 2012-2016 și din 2020, dar și când a fost primar al Capitalei, în perioada 2016-2020, devenind apoi consilierul personal al ministrului. 

În urma izbucnirii scandalului azilelor groazei, Ministerul Familiei a anunțat suspendarea din funcție a Ligiei Gheorghe, consiliera ministrului Gabriela Firea. Motivul pentru care aceasta a cerut suspendarea sa este „pentru a nu afecta percepția publică” a ministrului Firea. 

Ligia Gheorghe a fost chemată ca martor în dosarul care vizează constituirea unui grup infracțional, tratamente inumane și delapidare în centre de bătrâni și persoane cu dizabilități din județul Ilfov.

Ștefan Godei, unul dintre principalii inculpați ai dosarului „azilelor groazei”, arestat pentru 0 perioadă de 30 de zile, a fost angajat la cabinetul de senator al Gabrielei Firea, după ce a lucrat alături de aceasta la PMB. â

Potrivit unor surse Gîndul, Godei este folosit de Gabriela Firea ca șofer și la Ministerul Familiei, în continuare, deși nu apare în grila de salarizare a instituției, fiind plătit din banii încasați de Gabriela Firea ca senator. 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite