Sorin Grindeanu a anunțat când se va circula pe Autostrada Buzău-Focșani. Vești bune pentru toate cele patru loturi

0
0
Publicat:

Ministrul Transporturilor, Sorin Gringeanu, s-a aflat împreună cu premierul Marcel Ciolacu pe șantierul Autăstrăzii A7 de la Focșani, ocazie cu care a anunțat când se va circula de la Buzău la Focșani.

Autostrada A7 Focșani-Buzău FOTO: vrancea24
Autostrada A7 Focșani-Buzău FOTO: vrancea24

Premierul Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, au făcut joi o nouă vizită pentru a vedea stadiul lucrărilor de pe Autostrada Moldovei - A7.

Ei s-au oprit la Focșani, la lotul 4: Mândrești Munteni – Focșani Nord, cel mai avansat dintre toate, cu lucrării aproape finalizate.

Ministrul Transporturilor a susținut că stadiul lucrărilor pe cele 4 loturi ale tronsonului Buzău-Focșani este, per total, de 90%. Asta înseamnă că până la sfârșitul anului se va circula pe întreaga autostradă.

”La finalul lunii octombrie, începutul lunii noiembrie, vor fi date în circulație lotul 1, fără podul de la Buzău, lotul 2 și lotul 4. Lotul 3 va fi finalizat aproximativ în luna decembrie. Iar podul de la Buzău se va finaliza tot în decembrie. Așa că, în luna decembrie, se va putea circula pe cele 4 loturi.”, a explicat Sorin Grindeanu, scrie vrancea24.ro.

Loturile 1 și 2 ale tronsonului Ploiești – Buzău sunt în stadiu de 90% și se vor finaliza tot în luna decembrie. Conform ministrului Transporturilor, lucrările pe tronsonul Focșani – Bacău sunt în stadiu de 50% executate, iar pe tronsonul Bacău – Pașcani în proporție de 40%.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite