Scheletul unui român mort de câțiva ani a fost descoperit recent într-o pădurice din Germania

0
Publicat:

Cadavrul unui român care a murit în anul 2019 într-o pădure din Germania a fost descoperit abia în urmă cu o săptămână de autorități.

Cortul ascuns în pădure
Cortul ascuns în pădure

Duminica trecută, un bărbat care se plimba într-o pădure de lângă Überlingen (Bodenseekreis) a găsit scheletul unui bărbat într-un cort, ascuns în vegetație, la o distanță de 300 de metri de o parcare folosită intens de drumeții care aleg plimbările în pădure relatează Bild.

Bărbatul, al cărui nume era probabil Isidor F., era acolo din vara anului 2019. În cort erau mai multe cărți și alimente a căror dată de expirare era vara anului 2019. Polițiștii au găsit în cort o bicicletă și mai multe scaune de camping.

Într-un jurnal, bărbatul își notase: „Repetiții la pian”, „Tango în Augsburg”, „Tur de apartamente în Ulm”.

Într-un rucsac erau un portofel, o cheie, un pașaport românesc care a expirat în 2017 și o carte de identitate, italiană. Anchetatorii au descifrat numele Isidor F. Actele de identificare indică faptul că bărbatul provine din județul Bacău, din România, și s-a născut la 1 mai 1970.

„Din rezultate, nici identitatea persoanei decedate, nici cauza morții nu au putut fi determinate fără urmă de îndoială”, explică inspectorul șef de poliție Simon Göppert, din Ravensburg.

Bărbatul a murit probabil din cauze naturale. „Încercăm să colaborăm cu autoritățile de poliție din străinătate pentru a stabili dacă există un caz de persoană dispărută acolo”, mai spune ofițerul.

Polițiștii au anunțat Ambasada României și i-au căutat în jurnal informații utile pentru anchetă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite