Robert Diaconeasa: „Cred în România pentru că sunt atât de mulți tineri și adulți care fac bine în țara aceasta încât nici nu ne putem imagina“ VIDEO

0
0

Sunt Robert Diaconeasa (Daddy Cool), jurnalist, și #CredînRomânia pentru că sunt atât de mulți tineri și adulți care fac bine în țara aceasta încât nici nu ne putem imagina. Ei își pun timpul și resursele în slujba binelui celorlalți, iar acesta mi se pare un aspect pentru care cred că România este o țară extraordinară, plină cu oameni cu suflet mare. Doar împreună putem face lumea din jurul nostru un loc un pic mai bun.

Cred în România este inițiativa unor tineri care au ales să demonstreze că România chiar merită încrederea noastră și să evidențieze oamenii, ideile și inițiativele cu care ne mândrim. Susține proiectele tinerilor ambițioși, promovează ideile care schimbă comunități și prezintă poveștile românilor demni sperând să contribuie la întărirea sentimentelor de respect și de apartenență la comunitate, precum și de încredere în sine

Știrile senzaționale, opiniile negative și zvonurile deseori nejustificate domină spațiul mediatic și discursul public. Românii se critică disproporționat pe sine, sunt neîncrezători în autorități, suspicioși în semeni și pesimiști la adresa României. Totuși, Adevărul este că România se dezvoltă rapid și recuperează decalaje, aflându-se deja în rândurile țărilor prospere, sigure și dinamice. Milioane de români pricepuți și cinstiți își fac treaba cu demnitate acolo unde se află. Povestea lor merită să fie spusă pentru că este povestea României reale.

Ne dorim să facem din români o comunitate care să spună mândră: Cred în România! Alătură-te demersului și spune tuturor de ce Crezi în România!

#DestinatiaAnului #1Decembrie

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite