Prima reacție a lui Alexandru Pițurcă după ce a fost eliberat din arest

0
Publicat:

Alexandru Pițurcă, fiul fostului selecționer al echipei de fotbal al României, a fost eliberat din arest în această dimineață, în urma deciziei instanței de judecată.

Alexandru Pițurcă a fost eliberat din arest miercuri dimineață
Alexandru Pițurcă a fost eliberat din arest miercuri dimineață

Reporter: Te așteptai să fii eliberat?

Alexandru Pițurcă: Normal.

Doar atât a spus Alexandru Pițurcă după eliberarea din arest, în urma expirării mandatului de 24 de ore.

Judecătorii au hotărât în cursul nopții ca și Alexandru Pițurcă să fie pus sub control judiciar pe timpul investigațiilor, măsură care fusese luată și față de tatăl lui, Victor Pițurcă, și șeful Romarm.

Alexandru Piţurcă a fost reţinut marţi pentru 24 de ore, fiind acuzat de cumpărare de influenţă, în timp ce Gabriel Ţuţu a stat şi el o zi în arestul Poliţiei Capitalei. În acelaşi dosar, Victor Piţurcă este cercetat în libertate, sub control judiciar, pentru cumpărare de influenţă.

DNA a contestat măsura

DNA a contestat decizia instanței prin care toți acuzații din dosarul măștilor vor fi cercetați în libertate. Sentința finală în privința arestării preventive pentru Alexandru Pițurcă și șeful Romarm va fi dată de către Curtea de Apel București.

Procurorii continuă investigațiile în dosarului cu prejudiciu de aproape două milioane de euro.

Alexandru Pițurcă e acuzat, ca și tatăl său, de cumpărare de influență. El a fost pus sub acuzare, deoarece ar fi coordonat firmele care au adus în țară utilajele și măștile neconforme. Aceste produse ar fi trebuit să salveze vieți în spitale, însă conform procurorilor acestea au rotunjit veniturile familiei Pițurcă și ale lui Gabriel Țuțu cu aproape 2 milioane de euro.

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri