Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, în continuare la terapie intensivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
constantin nicolescu

Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, se află în continuare internat la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, unde a fost adus marţi seara. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, a declarat că deocamdată Nicolescu nu va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

"Pacientul a ajuns la spital în aceastã seară (marţi-nr.), el a fost investigat în unitatea de primiri urgenţe şi a fost diagnosticat cu sindrom coronorian acut", a declarat, purtătorul de cuvânt al spitalului Floreasca, doctorul Bogdan Opriţa, imediat ce Nicolescu a ajuns în Bucureşti.

Constantin Nicolescu - căruia i s-a făcut rău marţi, după ce procurorii anticorupţie l-au convocat pentru o audiere - iniţial a fost dus în Clinica de chirurgie cardio-vasculară, condusă de dr. Şerban Brădişteanu, însă întrucât nu era necesară o operaţie, pacientul a fost dus la Terapie intensivă coronarieni.

Marţi, 11 septembrie 2012, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Piteşti au început urmărirea penală faţă de Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, şi a altor 11 persoane, pentru fraudarea unui fond PHARE de peste 1,2 milioane de euro, obţinut în 2006.

Preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, i s-a făcut rău când a aflat că este cercetat penal într-un nou dosar fiind scos pe targă din sediul DNA Piteşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite