Percheziții la persoane bănuite de infracțiuni economice. Metoda ilegală de a frauda statul cu distribuția de tutun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Gorj efectuează, marţi, 20 decembrie, 13 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi judeţul Călăraşi, la locuinţele unor persoane bănuite de infracțiuni economice.

Percheziții
Percheziții

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, suspecții sunt acuzați de deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

Potrivit oamenilor legii, percheziţiile sunt efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

Suspecții ar fi achiziţionat tutun de la diverşi furnizori, pe care l-ar fi comercializat, ulterior, în afara antrepozitului fiscal, utilizând diferite firme de curierat. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La acţiune participă şi luptători ai serviciilor pentru acţiuni speciale din cadrul DGPMB şi IPJ Călăraşi, poliţişti ai serviciilor criminalistice din cadrul DGPMB şi IPJ Gorj, ai serviciilor de investigare a criminalităţii economice Sector 3 şi 4, precum şi poliţişti de investigaţii criminale din cadrul IPJ Gorj. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite