Cannabis cultivat în Spania şi comercializat în România. Poliţia a reţinut 4 persoane

0
0
Poliţia a confiscat 6 kilograme de cannabis FOTO Poliţia Română
Poliţia a confiscat 6 kilograme de cannabis FOTO Poliţia Română

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, împreună cu D.I.I.C.O.T. – B.T. Călăraşi, au organizat un flagrant delict, urmat de efectuarea a 9 percheziţii domiciliare în localitatea Dorobanţu şi Constanţa.

A fost vizată activitatea infracţională a 5 persoane, bănuite de trafic de droguri de risc. Din investigaţii a reieşit că acestea ar fi cultivat, pe teritoriul Spaniei, cannabis, pe care ulterior l-ar fi transportat în România, prin intermediul unei firme de curierat şi l-ar fi comercializat la persoane din judeţul Călăraşi.

La flagrant au fost descoperite 200 grame de rezina de cannabis, iar de la percheziţii au mai fost ridicate aproximativ 6 kg. de cannabis, 47.200 de euro şi 32.000 de lei, un cântar folosit la cântărirea drogurilor, 8 telefoane mobile şi 2 arme cu aer comprimat şi muniţie.

În cauză, au fost puse în aplicare 6 mandate de aducere. Pe numele a 4 persoane a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, iar în activităţi au fost angrenaţi şi jandarmi.

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri