Pățanie de infarct pentru un român care și-a alimentat mașina la o benzinărie din Bulgaria: „Am fost nevoit să chem trailer ca să ajung acasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român care se întorcea din vacanța petrecută în Grecia a povestit pe rețelele sociale experiența de infarct pe care a avut-o în Bulgaria. A făcut plinul cu motorină la o benzinărie din Sofia, însă ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte.

Bărbatul a avut o surpriză uriașă la o benzinărie din Sofia FOTO Shutterstock
Bărbatul a avut o surpriză uriașă la o benzinărie din Sofia FOTO Shutterstock

La scurt timp de la plecarea din stația de alimentare, computerul mașinii l-a avertizat că a detectat apă și impurități în combustibil, astfel că autoturismul s-a oprit, relatează ziare.com

La întoarcerea din Grecia, pe autostradă în apropriere de Sofia, am alimentat la OMV cu motorina cea mai scumpă… după circa 50 km parcurși calculatorul mașinii a detectat prezența apei sau altele în motorină.

Am fost nevoit să chem trailer ca să ajung acasă…așa că, dacă vreți să nu pățiți ca mine, evitați să alimentați la OMV sau cel puțin la acest peco!!!

P.S. Noroc că am poliță de asistență rutieră și pot fi recuperat de oriunde din UE”, a povestit românul pe un forum destinat vacanțelor.

În cele din urmă, după o serie de peripeții, românul a ajuns acasă cu întârziere, motiv pentru care a ținut să-și împărtășească experiența pe rețelele sociale.

Pățanie de infarct pentru o familie de români în Bulgaria: „Într-o țară străină, parcă nu-mi venea să cred...“

Recent, o familie de români care a petrecut concediul în Bulgaria, a trecut printr-o experiență de coșmar. După câteva zile de relaxare la Nisipurile de Aur, la întoarcerea spre casă au primit lovitura finala. În timp ce vizitau un monument istoric, mașina le-a furată din parcare. Nu s-au gândit nicio clipă că popasul la Cap Kaliakra pentru a vizita ruinele castelului și pentru a se bucura de peisaje îi va costa prea mult, relatează click.ro. Ziua în amiaza mare, le-a dispărut mașina din parcare. În zonă se aflau mulți turiști, dar și alte mașini. Românii au fost crezut inițial că nu văd bine, însă, într-adevăr, mașina în care se aflau toate bunurile dispăruse ca prin magie.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite