O româncă a deschis un restaurant cu specific balcanic la Paris: „Acesta este un mic învelit în foi de viță de vie“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clienții care au trecut pragul unui restaurant cu produse balcanice pe care o româncă l-a deschis la Paris au rămas impresionați.  

Restaurantul deschis de o româncă în Paris a devenit o atracție pentru cei vor să încerce preparate tradiționale din țările balcanice.

O tânără a povestit pe TikTok despre experiența sa în localul unde se vând mici și sarmale. „Deci sunt sigură că nu v-ați fi dat seama că acesta este un mic învelit în foi de viță de vie. Weekendul acesta am fost la un restaurant românesc în Paris, mai mult balcanic, de fapt decât românesc. Aperitivul au fost niște mici cu un sos de muștar lângă. Eu personal niciodată nu am mai văzut mici cu muștar care să arate atât de bine. Deși m-am chinuit puțin la început să mănânc, am oferit nota 10 din 10 pentru gust“, împărtășește tânăra experiența în clipul său, conform Știri din diaspora.

Clienta încântată de mâncare Colaj Știri din Diaspora
Clienta încântată de mâncare Colaj Știri din Diaspora

„Felul principal ce altceva putea fi decât sarmale cu mămăligă. Sarmalele sunt pasiunea mea și acasă, de fiecare dată când mă întorc mănânc sarmale, fie că este vară, fie că este iarnă, în orice anotimp. Eram super fericită că am găsit“, mărturisește ea.

Nici desertul nu a fost mai prejos. Papanașii, spune ea, sunt în top 3 cei mai buni papanași pe care i-a mâncat în viața sa „Recomand cu mare drag, mâncarea este 10 din 10, iar fondatoarea localului este româncă“, încheie clienta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite