Cadoul inedit pe care l-a primit o româncă atunci când într-un restaurant din Danemarca a spus că e ziua ei

0
Publicat:

Irina Claudia, o româncă stabilită în Danemarca, a povestit, în exclusivitate la emisiunea „Departe de România”, moderată de Gabriel Nuță-Stoica și difuzată de ȘtiriDiaspora, cum este viața de zi cu zi în această țară nordică, despre care românii nu știu foarte multe. 

FOTO: Captură Video
FOTO: Captură Video

Irina, originară din Constanța, a povestit în cadrul emisiunii despre cum i s-a părut integrarea în țara vikingilor, cât fericiți sunt danezii și dacă este adevărat că au cei mai frumoși brazi de Crăciun. 

Românca a povestit că danezii dau o foarte mare importanță drapelului lor național. 

Poți să vezi stegulețe, steagul Danemarcei, aproape peste tot, în special în zonele rurale. Au foarte mulți oameni care au puse (n.r. steaguri) la casă.

De exemplu de ziua lor, dacă, să zicem că dacă mergi la un restaurant și le spui că este ziua ta, vrei să ai câțiva invitați, o să-ți dai seama care este masa ta după stegulețul Danemarcei pe care îl ai pe masă. Nu știu exact de ce, de ce se pune, dar mi se pare ceva foarte drăguț.

Da, se mândresc cu faptul că sunt danezi și au foarte mare grijă și respect pentru istorie, clădiri, ruine; orice reprezintă o parte din Danemarca este foarte bine ocrotit“, a povestit Irina în emisiunea moderată de Gabriel Nuță-Stoica

Irina Cludia are un canal de Youtube, unde povestește celor peste 200.000 de abonați aspecte din viața de zi cu zi.    

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite