Mihai Pascu s-a prezentat în pantaloni scurți, alergând printre mașini, la secția de poliție, a doua zi după ce a contestat măsura controlului judiciar VIDEO

0
Publicat:

Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat care a ucis doi tineri în accidentul de la 2 Mai, s-a prezentat marți, 19 septembrie, la Secția 2 de Poliție, pentru a respecta măsura controlului judiciar, în pantaloni scurți. Acesta a alergat printre mașinile parcate pentru a nu răspunde la întrebările jurnaliștilor, relatează ProTV și B1 Tv.

Mihai Pascu nu a dat declarații presei nici la sosire, nici la plecarea de la Secția 2 de Poliție. Acesta a preferat să fugă de jurnaliști. 

Tatăl lui Vlad Pascu a contestat ieri, la Tribunalul București, măsura controlului judiciar impusă în urma perchezițiilor din cadrul „Operațiunii Hidra”, când polițiștii au găsit muniție deținută ilegal la domiciliul acestuia. 

Judecătorii Tribunalului București au respins ieri cererea lui Mihai Pascu și au menținut controlul judiciar în cazul său. 

Tatăl lui Vlad Pascu este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. O anchetă penală este în curs de desfășurare după ce au fost descoperite 76 de cartușe de vânătoare, pentru care nu deținea documente legale de proveniență, potrivit Libertatea. 

Mihai Pascu la Secția 2 de Poliție Captură Foto Video PRO TV
Mihai Pascu la Secția 2 de Poliție Captură Foto Video PRO TV

După ce a intrat joi, la ieșirea din sediul DIICOT, cu scuterul într-un grup de jurnaliști, Mihai Pascu este anchetat penal și pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. 

Dacă ieri a mers la Tribunal îmbrăcat într-un costum elegant, astăzi s-a prezentat la Secția de poliție alergând, fiind îmbrăcat în pantaloni scurți, hanorac și adidași, potrivit imaginilor prezentate de Pro Tv

Controlul judiciar impus lui Mihai Pascu presupune ca acesta  „să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat”.  

Miruna Pascu, mama șoferului drogat ce a provocat accidentul din stațiunea 2 Mai, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pe 15 septembrie. Aceasta  este acuzată ca ar fi încercat să influențeze martorii din dosar, dar și suspectată că i-ar fi procurat droguri fiului ei. 

Vlad Pascu este arestat preventiv din 20 august. Acesta este cercetat pentru că a omorât doi tineri după ce a condus sub influența drog urilor și a intrat într-un grup de tineri, lângă stațiunea 2 Mai. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite