Mașini, o ambulanță și o cisternă cu 40 de tone de motorină, blocate în nămeți în județul Galați

0
Publicat:

Ninsoarea și viscolul continuă să facă probleme pe drumurile din județul Galați, unde zeci de autoturisme au rămas împotmolite. Pompierii intervin pentru deblocarea unei mașini în care se află o gravidă.

Zeci de drumuri blocate din cauza viscolului FOTO: ISU Galați
Zeci de drumuri blocate din cauza viscolului FOTO: ISU Galați

Potrivit ISU Galați, din cauza viscolului puternic, sâmbătă, 28 ianuarie, în localitatea Cuca sunt 20 de mașini blocate. De asemenea, un microbuz cu patru cetățeni moldoveni este împotmolit în comuna Vlădești. Se intervine și în zona localității Valea Mărului pentru deblocarea unei mașini în care se află o femeie gravidă.

„Colegii noștri care au ieșit din tură, nici acum nu au ajuns acasă. Au ajutat la deszăpezirea unei ambulanțe între Schela și Smârdan. Acum sunt în zona Izvoarele spre Independența și ajută șoferii care au derapat. Ei lucrează de peste cinic ore, după alte 24 de ore din tura de serviciu”, a transmis ISU Galați.  

Pompierii ajută la deblocarea mașinilor FOTO: ISU Galați
Pompierii ajută la deblocarea mașinilor FOTO: ISU Galați

Probleme sunt și în municipiul Tecuci, unde pompierii intervin pentru deszăpezirea unei cisternă cu 40 de tone de motorină, care a rămas blocată.

Potrivit ISU Galați, un autocar a derapat pe drumul E581, în dreptul localității Berheci, județul Galați. Trei persoane sunt rănite, din primele informații aflate de la pompieri.

La fața locului sunt trimise mai multe echipaje ISU și SMURD pentru a ajuta răniții. 

Pacient dializat preluat cu șenilata

Încă de sâmbătă dimineață, 28 ianuarie, începând cu ora 9.30, s-au închis circulației rutiere DN 22 - Brăila - limita cu județul Buzău, și DN 23 Brăila - limita cu județul Vrancea. Sunt și mai multe drumuri județene blocate sau restricționate. 

„Pe celelalte drumuri naționale se circulă în condiții de iarnă. Se menține restricția traficul rutier cu masa totală maxim admisă peste 7,5 tone pe celelalte drumurile naționale din județ”, a informat ISU Brăila.

Localitatea Mărtăcești nu este alimentată cu energie electrică, iar echipele Electrica intervin pentru realimentare.

De asemenea, Garda de intervenție Făurei a intervenit cu o șenilată și o ambulanță SMURD pentru preluarea unui pacient dializat din localitatea Vișani. 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite